Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek is jogos párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is jogos párom kérése? Mi lenne a megfelelő arány?

Figyelt kérdés

Párom most 2x annyit keres, mint én. Szeretné, ha lenne házassági szerződés, amiben benne van hogy válás esetén a közös vagyon 85-15%-os arányban oszlik meg. Én ezt nem érzem fairnek, hiszen bár tényleg kevesebbet keresek, de én végzem a házimunka nagy részét, szülni fogok, ha meghívja a munkatársait (ami jó pont a főnöknél) én főzök előtte és takarítok utána.

Mit tennétek? Mit ajánlanátok fel? 70-30?

2012. ápr. 4. 17:02
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
62%

Ez nevetséges. Ne hagyd magad a családod hülye teóriáival befolyásolni. Ez nem helyes.

Az én férjem minden papír nélkül inkább csak rólam gondoskodik, mint magáról. Te is megérdemelsz egy olyan férfit akinek Te vagy az első! És nem az hogy az esküvő előtt azon gondolkodjon, hogy a váláskor Te majd csak 15%-ot kapj majd és abban a hiteltörlesztés is benne legyen....

2012. ápr. 4. 20:02
 32/48 anonim ***** válasza:
44%

ez a férfi nem neked való....gáz sztem :S

Milyen érzés neked, hogy ezzel rukkolt elő?

Míg Ő megkeres 200 ezret te megfizethetetlen dolgot teszel, a gyermekeiteket fogod nevelni. a pénz elmulik a család és a gyerekek.....

2012. ápr. 4. 20:06
 33/48 anonim ***** válasza:
41%

nekem már maga a házasság is nagyon visszás dolog, hiszen érzelmi alapon írsz alá vagyoni és jogi szerződést.

nos, nálunk úgy néz ki a dolog, h én vagyok a vagyonosabb, viszont ő jobban keres.

nem lesz házasság, nem csak ezért, azért is mert én viszolygok a gondolatától.

ebben az esetben elég ha csak együtt éltek, mindenki rakosgatja szépen a kis pénzét, ha szétmennétek, akkor is jár a gyerektartás. egy válás hatalmas procedúra és rengeteg pénz. ja, meg az esküvő is. tök felesleges.

az egyik ismerősöm 2 év házasság után válik most. ott is elég kuszák a vagyoni dolgok, nekem tuti nem hiányozna egy ilyen. manapság elég kevés a sírig tartó házasság, még azoknál is, akikről azt hinné az ember...

2012. ápr. 4. 21:52
 34/48 anonim ***** válasza:
Nálunk annyi történt hogy a párom a fiunk nevére iratta a lakást.Én sem tudtam mit hozni ebbe a kapcsolatban mert még fősulit végeztem onnan mentem gyesre..A páromnak lakása volt,jó fizetése.De amit te írsz az nagyon gáz.És még gyerek sincs.
2012. ápr. 5. 06:11
 35/48 anonim ***** válasza:
en nem leszek ferj soha, es a hazat mindkettonk nevre fogjuk iratni... minden mas tulajdon pappirral lessz megoldva. ha kell valami akkor azt az eggyik fel kisporolja, es a masik hasznalhatja. igy tudni fogjuk mi kie.
2012. ápr. 5. 08:02
 36/48 anonim ***** válasza:
69%
Biztos vagyok benne kedves kerdezo hogy imadod, csodalod es hihetetlenul szereted a "tarsad" es foleg O TEGED! :))) kacagas
2012. ápr. 5. 08:04
 37/48 anonim ***** válasza:
64%
Hát ez borzasztó, felháborító és egyben megalázó is. Egy esetleges válásnál kisemmizne téged is meg a gyerekeiteket is? Mert ugye leginkább az anyukánál szoktak maradni a gyerekek... Nagyon átgondolnám a helyedben ezt az esküvő dolgot!
2012. ápr. 5. 08:47
 38/48 anonim ***** válasza:
igen, ez borzaszto megalázo. de ha te is és o is ugyanannyit pakol arra a kozos számlára, akkor miért vinne o el belole 6-szor annyit? ez tobbmint nem fair. váláskor szerintem senki kispárnáját nem forgatják ki, hogy mennyi lehet ott még eldugva. a bankszámlát megnézik, abba te is pont annyit teszel mint o. nem értem, hogy miért gondolja o így és miért helyesel a család ehhez. tuti nem mennék hozzá 1 ilyen emberhez. tegnap elmeséltem ezt a volegényemnek, hogy hátha pasi szemmel más a gyerek fekvése. o is totál kiakadt, ez így nem helyes.
2012. ápr. 5. 10:23
 39/48 anonim ***** válasza:
64%

Előre is elnézést kérek hogy nyers leszek, de ez az egész FELHÁBORÍTÓ és NEVETSÉGES!

Magával a házassági szerződéssel még nem is lenne gond indokolt esetben, de a 85-15 %, és hogy mindez a gyerekvállalás miatt... Én egy ilyen férfinak nemhogy gyereket nem szülnék, de szembe is köpném, ha így ebben a formában előállna ezzel! Aki ezt a környezetedben támogatja az nem normális! Megpróbálhatod, hogy felajnálasz neki egy számodra elfogadható arányt (a 70-30 is kevés szerintem), és megnézed mit reagál. Az elmondottak alapján azonban szerintem ez a "férfi" felejtős...

2012. ápr. 5. 10:38
 40/48 anonim ***** válasza:

Szerintem ne is házasodjatok össze.

Nem hiszem el, hogy két ember, aki szereti állítlag egymást, hogy tud ilyen beszűkülten gondolkodni. Pláne a párod, de Te is, hiszen átgondolod egyáltalán ezt a lehetőséget...

Én alapból a házassági szerződés gondolatánál visszadobnám a gyűrűt, és azt mondanám "viszlát".

Szerintem a házasságba nem férhet bele az acsarkodás a pénz felett, akkor sem, ha valaki 10x annyit keres. A párom orvos lesz, valószínű egy nap 5x-6x akkora fizetéssel jön haza, mint amekkora az enyém lesz, és akkor??? KÖZÖSEN vállalunk gyereket, közösek a problémáink, az álmaink, JÓBAN és ROSSZBAN.

Mi még nem vagyunk házasok de már most is minden közös.

Elég gáz, amit a férjed csinál, ilyen anyagias emberhez nem mennék hozzá.

A másik meg, hogy mentek neki úgy egy házasságnak, hogy már előre gondoltok a válásra. Bocs, de nekem ez is bűzlik.

Én eleve nem írnék alá ilyen serződést és a párom se. még szerencse.

2012. ápr. 5. 11:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!