Hogyan lesz biztos nem csomós a habarás? Mi a tejföl - liszt megfelelő arány?
Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 20:22
1/6 anonim válasza:
Én egy kis csavart vittem a dologba. Először kevés tejjel (ha sűrű, akkor jól szét tudod keverni, közben folyamtosan adhatsz még hozzá) csomómentesre keverem, aztán teszem bele a tejfölt.
2/6 anonim válasza:
Még egy tipp: ha van kisebb habverö, azzal keverd, akkor könnyebb simára keverni. Ahogy az elözö irta, elöször csak kevés folydékkal keverd el, akkor egyszerübb.
3/6 anonim válasza:
A legegyzerübb : egy csavaros tetejű üvegbe teszed a folyadékot és a lsztet.Rácsavarod a tetejét,és jól összerázod.Síma masszát kapsz,amit könnyen belekeverhestz az ételbe.Régebbenn lehetett kapni a Tpperwar dolgai között erre való edényt,de az üveg is éppolyan jó.
4/6 anonim válasza:
De ami még fontosabb forró ételbe ne öntsd bele a hideg habarást, mindig melegitsd fel az étel levével.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tanácsokat. Már el is készült a tökfőzelék.
2009. júl. 20. 22:39
6/6 A kérdező kommentje:
csomómentesen.
2009. júl. 20. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!