Ki milyet használ? Ár/érték arány?
Tudom,nem ide tartozik,de itt forul meg a legtöbb nő/családanya.
Az érdekel,hogy kinek milyen márkájú mosogatógép tabletta vált be a legjobban és miért?
Többet is néztem,de nagy a szórás.Mülleres Blink,Calgonit,Somat,Claro?
Szia!
Én a Tesco-ban szoktam venni, asszem most Poppy a neve, kb. 25-30 Ft-ra jön ki db-ja és nekem nagyon bevált! Öblítőt használok hozzá pluszban, az is Tesco-s, kb. 500 Ft és nekünk hónapokig elég (heti 5x tutira megy a gép).
Próbáltam a Calgonitot, de semmivel sem jobb, mint ez a gagyi, viszont 2x annyiba kerül.
Bár biztos függ a géptől is, a miénk vadi új, Teka márkájú, 130.000 volt, szóval én inkább a tablettán spórolok, mint a gépen :))))
Remélem tudtam segíteni!
Én szülinapomra kaptam a páromtól Candy.A barátaintól meg kaptam hozzá Bip tablettát.Hát nam vagyok megelégedve vele, viszont a Calgonit Power Balljával igen,csak drága.
Köszi a válaszod.Remélem írnak még.
Szia!
Én is a Tescosat használom vagy a Dm-set vagy Rossmannosat (ez utóbbi kettő egy cégtől van, úgy mint a színfogó kendőjük), vagy pedig a Somat tablettát, nekem ezek váltak be, a többi nem, sokat próbáltunk már. Eddig egyszer nem oldódott fel rendesen a tabletta, de tényleg nagyon szépen mosogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!