Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megvettem végre a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvettem végre a menyasszonyi ruhámat. Szerintetek ért 60 ezret? Ez az eladási ára, a kölcsönzési díja 45 ezer lett volna.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. márc. 26. 20:56
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szep.
2012. márc. 27. 09:45
 42/48 anonim ***** válasza:
Nagyon szép, bár az alja nekem is kicsit túl habos, de a modellen pl nagyon jól áll, szóval ez emberfüggő is! Sok boldogságot hozzá! :) és 60 ezerért Budapesten pl bérelni is csak gagyibbat lehet hacsak nincs szerencséd/ismerősöd, úgyhogy mindenképp jó vétel volt!
2012. márc. 27. 12:00
 43/48 anonim ***** válasza:

Mindenképpen megért ennyit, jó vétel volt. Igazából nagyon olcsón sikerült egy szép (és a gyöngyök miatt különleges) ruhát szerezned.

Jobban megérte megvenni, ha a kölcsönzés se sokkal lett volna olcsóbb. + Gondolom meg is akarod tartani. :)

Nagyon szép ruha, jó áron is vetted, örülj neki!

Igaza van az egyik hozzászólónak, más ruhákat már ne nézegess, neked már megvan az igazi (és hát nem csak ruhából :D)! ;-)

2012. márc. 27. 12:27
 44/48 anonim ***** válasza:

Szép ruha! Amennyiben téged megnyugtat, hogy most ,már a tiéd, és csak arra vár, hogy gyönyörű legyél benne a nagy napon, akkor meg érte.

Szerintem a 60ezer még elfogadható ár!

Sok boldogságot!

2012. márc. 27. 16:42
 45/48 anonim ***** válasza:
Ezért a csodáért??Még szép, hogy megérte!! :)
2012. márc. 27. 17:23
 46/48 Anchyka válasza:
Nagyon szép!!! Nem volt drága ..... igazi hercegnős:)
2012. márc. 29. 14:59
 47/48 anonim ***** válasza:

Nagyon szép ruha!

Sok boldogságot Nektek!

2012. ápr. 3. 12:00
 48/48 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, lehetne egy kérésem, hogy el tudnád küldeni privátban a belinkelt ruha képét, előre is nagyon köszönöm.
2012. okt. 14. 11:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!