Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megvettem végre a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvettem végre a menyasszonyi ruhámat. Szerintetek ért 60 ezret? Ez az eladási ára, a kölcsönzési díja 45 ezer lett volna.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. márc. 26. 20:56
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
70%
hasonló ruhában keringőztem, gyönyörű a ruha. élvezd ki, amíg rajtad van, szép leszel biztosan:)
2012. márc. 26. 21:46
 22/48 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem reklámozd nyugodtan, végülis mindenkinek jó, ha megtalálja egymást a kereslet és a kínálat.:)

Szerintem is szép a ruha, 60 ezerért meg főleg.

2012. márc. 26. 21:50
 23/48 anonim ***** válasza:
78%

Ez reális ár érte! Szép ruha.

Nagyon jól tetted, hogy megvetted. Ha nem akarnád megtartani, simán eladhatod 45-ért.

2012. márc. 26. 21:51
 24/48 anonim ***** válasza:
55%
Nekem nem nagyon tetszik =/
2012. márc. 26. 21:56
 25/48 A kérdező kommentje:
Gyöngy és tüll...a maga nemes egyszerűségével én is azt mondhatom hogy szép. Ízlések és pofonok.
2012. márc. 26. 22:07
 26/48 anonim ***** válasza:
77%

Tény, hogy vannak neten olcsóbbak és hasonlóan szépek - DE! Ha onnan rendelsz, vállalnod kell a rizikót, hogy esetleg nem jó minőségű lesz, vagy nem olyan, mint képről tűnik (olvastam ilyenről itt az oldalon, teljesen más mintája volt a kiküldöttnek), illetve hiába a pontosan megadott méret, mégsem passzol. Vagy egyszerűen mivel nem próbáltad fel, nem tudod, neked valóban olyan jól áll-e, mint a képen a modellnek.

Így viszont felpróbáltad és úgy vetted meg. Most ne rágódj azon, hogy olcsóbban is vehetted volna valahol. Ez ne szegje kedved, így sem volt drága és legalább tudod, hogyan áll rajtad.

2012. márc. 26. 22:21
 27/48 anonim ***** válasza:
68%
Nem az én stílusom (a nagy szoknyarész miatt... a gyöngyös díszítés a mellrészen vmi álomszép), de csodaszép, és kész menyasszonyi ruháért ez az ár teljesen korrekt, sőt... jó vétel volt!
2012. márc. 26. 22:26
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
Hú, nagyon szép, szerintem abszolút megérte ennyiért!
2012. márc. 26. 22:26
 29/48 anonim ***** válasza:
71%
Bár nem az én stílusom (nekem az alja kicsit "sok"), szerintem is gyönyörű szép és megérte. Ha királylánynak/nőnek érzed magadat benne, akkor ez a tökéletes. :)
2012. márc. 26. 22:28
 30/48 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén,eleinte mi is 50-60 ezerért árultuk.Mivel viszont igen kieső helyen lakunk,senki nem jelentkezett,így mindig egyre lejjebb vittük.Mostmár ennyiért is adnánk,csak vinnénk,mert a nyakunkon ül tizenkét gyönyörű ruha.
2012. márc. 26. 22:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!