Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvettem végre a menyasszonyi ruhámat. Szerintetek ért 60 ezret? Ez az eladási ára, a kölcsönzési díja 45 ezer lett volna.
Szerintem reklámozd nyugodtan, végülis mindenkinek jó, ha megtalálja egymást a kereslet és a kínálat.:)
Szerintem is szép a ruha, 60 ezerért meg főleg.
Ez reális ár érte! Szép ruha.
Nagyon jól tetted, hogy megvetted. Ha nem akarnád megtartani, simán eladhatod 45-ért.
Tény, hogy vannak neten olcsóbbak és hasonlóan szépek - DE! Ha onnan rendelsz, vállalnod kell a rizikót, hogy esetleg nem jó minőségű lesz, vagy nem olyan, mint képről tűnik (olvastam ilyenről itt az oldalon, teljesen más mintája volt a kiküldöttnek), illetve hiába a pontosan megadott méret, mégsem passzol. Vagy egyszerűen mivel nem próbáltad fel, nem tudod, neked valóban olyan jól áll-e, mint a képen a modellnek.
Így viszont felpróbáltad és úgy vetted meg. Most ne rágódj azon, hogy olcsóbban is vehetted volna valahol. Ez ne szegje kedved, így sem volt drága és legalább tudod, hogyan áll rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!