Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvettem végre a menyasszonyi ruhámat. Szerintetek ért 60 ezret? Ez az eladási ára, a kölcsönzési díja 45 ezer lett volna.
2012. márc. 26. 20:56
11/48 A kérdező kommentje:
Harmadáron? Mégis milyenek lehetnek? 20 ezerért csak silányakat találtam.
2012. márc. 26. 21:11
12/48 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű és jó áron jutottál hozzá! Úgyhogy csak no para. :)
13/48 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Most el vagyok gondolkodva a harmadáras hozzászólón. Végigböngésztem a vaterát is, használtak vannak harmadáron vagy ha ennyire olcsó csak ebay-es lehet. Ez állítólag egy japán modell és gyönyörű a kézimunkája is ami mellette szólt.
2012. márc. 26. 21:16
14/48 anonim válasza:
woooooo, nagyon szép a ruhád, én is ilyent szeretnék majd 1x
én is megvettem volna a helyedben, biztos szép leszel benne :)
15/48 anonim válasza:
nagyon szééép :)))))) MEGÉRTE!! :D
16/48 anonim válasza:
Már csak az kell, hogy tartsd a súlyod, az pedig gondolom, a mostani rohanásban menni fog :D! Nagyon szép ruha, megérte az árát! Nővérem 70 ezerért bérelt, amelyen ráadásul sárga folt mutatta, hogy nem első bérlő! Bár mindenkinek azt mondják! Sok boldogságot a ruhához, meg persze a nászhoz is :D Ja, egy jó tanács: kövesd a fotó példáját és ilyen díszített felsőhöz ne vegyél semmilyen nyakláncot, nyakéket ...stb
17/48 anonim válasza:
szerintem gyönyörű!
megkérdezhetem melyik oldalon találtad?
18/48 A kérdező kommentje:
Semelyik oldalról. Egy esküvői ruha szalonban vettem, az ukrán határ közelében.
2012. márc. 26. 21:38
19/48 anonim válasza:
Szia!Én is most vettem meg a ruhámat, igaz 48ezerért+10 lesz az abroncs.Én nem kölcsönöznék, mert ez örökre az enyém.Egy nap vagy 100*megnézem, nem álmodom-e?
És IGEN,MEGÉRTE! Nagyon szép a ruhád.
20/48 A kérdező kommentje:
Reklámozni nem akarom, de nagyon kedves volt az tulajdonos. A kesztyűt megkaptam ajándékba, az abroncsot kölcsönadta ingyen.
2012. márc. 26. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!