Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megvettem végre a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvettem végre a menyasszonyi ruhámat. Szerintetek ért 60 ezret? Ez az eladási ára, a kölcsönzési díja 45 ezer lett volna.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. márc. 26. 20:56
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
50%
Nem tetszik,ennél sokkal szebbek vannak.
2012. márc. 26. 22:32
 32/48 anonim ***** válasza:
Jó ideje már nem is hirdetjük őket,de ha valakit érdekel,szívesen előszedem a fotókat róluk.
2012. márc. 26. 22:33
 33/48 anonim ***** válasza:
nagyon szép:)
2012. márc. 26. 22:59
 34/48 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem simán megért 60 ezret. Biztos nagyon szép leszel benne.

Sok boldogságot. :)

2012. márc. 27. 02:54
 35/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek..javarészt azért tetszett, nagyon kevesek mondták azt hogy nem tetszik, mert..jól döntöttem úgy érzem..
2012. márc. 27. 06:28
 36/48 anonim ***** válasza:
Szerintem megérte. Ha nem is a ruha miatt, de amiatt tuti, hogy +15-ért nem kell visszavinned a szalonba.
2012. márc. 27. 08:17
 37/48 anonim ***** válasza:
85%
nekem nem tetszik, de mivel neked igen agy megérte ennyiért megvenned
2012. márc. 27. 08:28
 38/48 anonim ***** válasza:
Nagyon szép, 60ezret mindenképp megért! Mostmár ne nézegess más ruhákat, hagyd abba. Nézegess cipőket, frizurákat, stb. :)
2012. márc. 27. 08:41
 39/48 anonim ***** válasza:

Nem az a kérdés, hogy szerintünk ért-e ennyit, hanem hogy te megtaláltad azt a ruhát, amit kerestél. (Egyébként nekem tetszik.)

Viszont nem értem, miért vetted meg, ha kölcsönözni olcsóbb? Meg akarod tartani? Én azért vettem meg az enyémet annak idején, mert megvenni kevesebbe került újonnan, mint használtan kölcsönözni egy szalonból. Viszont nem volt helyem tárolni, és nagyon nehezen tudtam eladni, fillérekért. (Persze így is jobban megérte, de sok volt vele a probléma, hirdetni, felpróbáltatni, tisztíttatni... stb.)

2012. márc. 27. 09:36
 40/48 anonim ***** válasza:

Szerintem is megérte ennyiért, máshol 120 000-ért adnak csak kölcsön. Szóval szerintem jól tetted, hogy megvetted, szép.

Nekem csak egy bajom van úgy összességében az esküvői ruhákkal, hogy többé nem tudom hordani és egy alkalomért sajnálok rengeteg pénzt kiadni, ezért a kölcsönzést még nagyobb pénzkidobásnak tartom, szóval én személy szerint varrattam a ruhámat, és úgy, hogy egy kis variálásssal még egyéb elegáns alkalomra is fel tudjam venni.

2012. márc. 27. 09:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!