Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fiatal párok miért kértek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal párok miért kértek pénzt az esküvőtökre? Miért nem örültök az ajándéknak?

Figyelt kérdés

Sokan úgy is azt hangoztatjátok, hogy nem azért kértek pénzt, hogy visszajöjjön az ára, de akkor mégis miért?

Ha kaptok két egyforma dolgot, vagy olyat ami már van akkor el lehet azt adni is. Az is lehet, hogy sokkal modernebb kávéfőzőt, mikrót, hűtőt, mosógépet kapnátok mint ami van nektek és legalább lehetőség lenne , hogy lecseréljétek.

2012. márc. 24. 17:52
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
70%
Úgy látszik aki pontozgat lefele, neki fontosabb a kávéfőző, meg ajándékok, minthogy a leendő kisbabájára költse a pénzt!Gratulálok hozzá :D
2012. márc. 24. 18:21
 12/60 anonim ***** válasza:
96%
Talán mert ami a násznépnek tetszik, az lehet, hogy nekünk nem. Másrészt nem akarunk tarkabarka konyhát meg mindent, hogy semmi se passzol össze. Inkább vegyük meg a mi ízlésünkben a dolgokat.
2012. márc. 24. 18:37
 13/60 anonim ***** válasza:
98%
azért eladni a hatodik kávéfőzőt, kicsit körülményesebb, mint a kapott pénzt arra költeni, amire tényleg szükséged van. a tárolásról nem is beszélve. ha három hűtőt/mosógépet kapsz, akkor pláne. és, ahogy valaki írta, ezeket kevesen engedhetik meg maguknak, így mindenki kávéfőző értékben vesz, tehát lesz 6 kávéfőzője a párnak, mosógépe meg egy se. nem túl praktikus.
2012. márc. 24. 18:40
 14/60 anonim ***** válasza:
34%

Mi semmit nem kértünk. Mindenki adott, amit jónak látott, amit a lehetőségei megengedek, és örültünk mindennek.

Undorító dolognak tartom kikötni, hogy pénzt kérnek a meghívottaktól. Ebben az eseten nyugodtan nevethetjük az összeget részvételi díjnak, és mivel egy ilyen eseményre nekem nem szokásom belépőjegyet váltani, a meghívást köszönettel, egyéb elfoglaltságokra hivatkozva lemondanám.

Nem hiszem, hogy az esküvő arra hivatott, hogy anyagilag alapozza meg az ifjú pár jövőjét.

(Más dolog, ha a meghívott megkérdezi, mi az az ajándék, ami jól jönne, mondjuk én akkor sem mondanám, hogy adjanak pénzt.)

2012. márc. 24. 18:50
 15/60 anonim ***** válasza:
96%

"Ebben az eseten nyugodtan nevethetjük az összeget részvételi díjnak"

Szerintem ezt hülyeség így felfogni.

Nem arról van szó, hogy mindenki MINDENKÉPPEN adjon pénzt különben nem jöhetnek el, hanem HA már ajándékozni szeretne valaki akkor azt pénzben fejezze ki.

2012. márc. 24. 18:55
 16/60 anonim ***** válasza:
86%
Akkor vegyed részvételi díjad, kapsz egy komplett vacsorát, általában éjféli kaját, rengeteg sütit, zenét.
2012. márc. 24. 19:04
 17/60 anonim ***** válasza:
82%

18:18-as vagyok!

ezeket kaptam:

porcelán étkészlet (tudták,hogy én szeretem az ilyesmit)

kristály poharak,kristály váza

vasalót ( de nem gagyit)

mikrót

2012. márc. 24. 19:10
 18/60 anonim ***** válasza:
24%

Akkor megismétlem, más dolog, ha meghívottként megkérdezem, mi az, ami jól jönne, amiből nincs már otthon 26 darab, és kapok pár ötletet (és itt akár dönthetek úgy is, hogy borítékot adok, de ez legyen már az én belátásomra bízva).

De nekem azt ne kössék ki a meghívásnál, hogy bankók kellenek, mert innentől az az esküvő nem egy örömünnep, hanem egy pénzügyi tranzakció.

2012. márc. 24. 19:15
 19/60 anonim ***** válasza:
91%
Hiába mondják el, hogy nekik mit kéne, ha veszel nekik egy rémrondát, akkor ugyanott tartunk. Anyáméknak 30 éve van egy libás tányérkészletük, sose használták. Pedig tányérkészlet mindenhova kell.
2012. márc. 24. 19:16
 20/60 anonim ***** válasza:
64%

nekem nem lett volna képem kérni

(titkos esküvő volt, csak mi ketten pont ezért, így nekünk is és a családnak is 0 ftba került)

persze persze az életbe csak egy ilyen nap van bla bla...

de így volt ez jó

2012. márc. 24. 19:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!