Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete menyasszonyi ruha nem gáz?
Látom, hogy már régi a kérdés, de gondolom válaszolok rá, mert lehet, hogy másokat is érdekel. :)
A legnagyobb tervezők is terveznek feketét, Vera Wang fekete menyasszonyi ruhái például CSODÁLATOSAK!!! Nem csak azok húzhatják fel, akik "gót" esküvőt terveznek. A menyasszonyi ruhák eleve az 1800-as évek közepéig NEM FEHÉREK voltak, mindenhol más volt a szokás, Olaszországban például a vérvörös egy teljesen megszokott szín volt a fekete mellett. Ha a fehér ruha az "új kor" szülötte, akkor miért éppen ebben a liberális, elfogadó, lazább világban akarjuk ennyire korlátok közé szorítani ezt a fontos napot?
Egyébként én egy 2012-es Vera Wang ruhán gondolkodom, a szüleim valószínűleg meglepődnek majd, még agyalok rajta... :)
Itt vannak klassz képek fekete esküvőről, szerintem érdemes megnézni, itt a menyasszonyról messziről lerí, hogy igenis furán mutatott volna egy fehér ruhában. Egyszerűen ez illett hozzá szerintem a legjobban.
Manapság egyáltalán nem gáz szerintem.
Csomó cikk van már róla neten, mi is ezen gondolkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!