Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fekete menyasszonyi ruha nem gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fekete menyasszonyi ruha nem gáz?

Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 16:23
1 2 3 4 5
 11/43 anonim válasza:
90%
szép ruha, ha ilyet veszel fel akkor a vőlegény legyen fehérbe :D az tök jóó lenne xd
2009. jún. 12. 16:44
 12/43 anonim válasza:
90%
ha ilyet veszel fel , akkor a vőlegény legyen fehérbe :D az tök jo lenne, am szép ruha.
2009. jún. 12. 16:46
 13/43 anonim válasza:
59%
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
2009. jún. 12. 16:47
 14/43 anonim ***** válasza:
92%
Kit érdekel ki mit mond, száz éve még oké, hogy megszabták mit veszel fel, van aki farmerosan megy el megesküdni. Ha rózsaszín, zöld, bordó, pezsgő színű lehet, nem csak fehér, akkor mit döbben meg mindenki a feketén. Én egy fehérben érezném magam borzasztóan. Ha beírod, hogy black wedding, vagy black and white wedding, olyan jó képeket találsz. A lényeg az, hogy akkor a ruhádhoz igazítsd a díszletet, mondjuk elég hülyén jönne ki egy barack díszítés, egy ilyen stílusú, fekete, határozott ruhához.
2009. jún. 12. 16:52
 15/43 anonim ***** válasza:
89%
Szia! SZerintem gyönyörű a ruha, és ha neked ez tetszik, akkor viseld !!!! Én is merek olyat ,aki feketében esküdött, és még mindig jól meg vannak ez nem babona meg hasonlók kérdése!NEKED és PÁRODNAK kell jól éreznetek magatokat abban amit viseltek! SOk boldogságot!
2009. jún. 12. 16:56
 16/43 anonim ***** válasza:
88%
Ne hagyd, hogy bárki is eltérítsen ha neked ez a vágyad. Ki a fenét érdekel, hogy másnak nem tetszik??? Ha neked ez kell a szép és boldog esküvőhöz akkor ezt vedd fel. Én ha erre vágynék ezt venném fel (nem erre vágyom am, hanem hagyományos fehérre, de ez most tök lényegtelen). Máshol meg a fehér a gyász színe... ok nem máshol vagyunk hanem itt, de ez már egy oylan kor ami biztosítja neked a szabadságot ahhoz, hogy feketét vegyél fel. Élj vele.
2009. jún. 12. 16:56
 17/43 anonim ***** válasza:
87%

[link]

nekem ez kifejzetten tetszik

2009. jún. 12. 17:10
 18/43 anonim ***** válasza:
94%
Valóban gyönyörű a ruha, de én nem venném fel menyasszonyként. Marilyn Manson feleségének volt ilyen esküvői ruhája...
2009. jún. 12. 17:13
 19/43 anonim ***** válasza:
89%
Huh szerintem gyonyoru. De ha ilyenben szeretnél eskudni, akkor valoban hozza kell igazitani a kiegeszitoket, sot a diszitest es mindent, nem beszelve a volegenyed ruhajarol. En siman felvennem, csodaszep.
2009. jún. 12. 17:17
 20/43 anonim válasza:
90%

Szia!

Nem írtad miért éppen fekete!

Lehet,hogy most keményen lepontoznak,de nem baj!

Én azt mondom ez a TE napod,minden legyen úgy ahogy Te szeretnéd!

Én egy nagyon egyszerű csaj vagyok,szolíd esküvőt szerettem volna,egyszerű ruha,haj.De sajnos hagytam magam rábeszélni olyan ruhára és hajra ami nem az én stílusom.Persze szép volt,de nem én voltam.

A lagzin se a dekor se a zene nem olyan volt amit én szerettem volna(mulatós volt,és én valahogy nem szeretem),de hát a vendégek...

A lényeg,hogy nem gondolok jó szájízzel az esküvőmre,még a képeket sem szeretem megnézni róla.

Ezért mondom,hogy ez csak a Te napod legyen olyan amilyennek Te szeretnéd!!!!!

Még ha a ruha fekete is...:)))

Sok boldogságot Nektek!

2009. jún. 12. 17:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!