Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete menyasszonyi ruha nem gáz?
Nekem bejön, bár tényleg durva :)
Az én esküvői ruhám fehér volt, de minden kiegészítőm fullpiros! Piros köröm, piros hajdísz, nyaklánc, karkötő, a fűzőrészen a szalag... Szerintem és mindenki szerint jól nézett ki nagyon, és illett is hozzám, ami a legfontosabb!
Szerintem nagyon szép!!!
Ha már itt tartunk, a magyar népviseletben régen a legtöbb menyasszony feketében, vagy sötét ruhában volt.
Na, szóval ha neked ez tetszik, akkor vedd csak fel :)
Óh, mennyi válasz, nagyon köszönöm mindenkinek!!
Én már férjnél vagyok, fehérben esküdtem, bár már nem voltam szűz...:))
Egy korábbi kérdéssel kapcsolatban merült fel bennem tulajdonképpen, hogy van-e, aki tényleg felveszi a feketét az esküvőjére, mert más gyönyörködni benne, és más menyasszonyként ebbe öltözni. Érdekeltek a vélemények.
Egyébként az említett oldalon vannak olyan ruhák, amik - bár nem teljesen fehérek - ha mégegyszer tehetném, azokból választanék. Pl. fehér ruha piros szegéllyel.
Mégegyszer köszi mindenkinek!
Én nem tenném, mivel tudom, hogy a fekete szín valaminek a hiánya, elvesztése.
:-)
Korábban volt zöld, vörös, fekete színű esküvői ruha is a divatban. Mindig a kor diktál. Utóbbi időben a fehéret is egyre inkább felváltja az ekrü vagy a szürke szín.
Azt írtad, véleményekre vagy kíváncsi: én nem venném fel, mert engem is a gyászra emlékeztet. De régen meg természetes lett volna.
Én a hófehér ruha híve vagyok, mert az olyan tiszta és makulátlan szín. De ez az én szubjektív véleményem.
Sok szép színekkel variált ruha tetszik, de nem venném fel...
Utolsó vagyok. Íme egy oldal, ahol arról van szó, amiről írtam:
Maga a belinkelt ruha nagyon szep! Ugyanez feherben super!
Na, de azet egy szep kis menyasszony fekete eskuvoi ruhaban(((((( Csak gondold el, hogy ott allsz a feketeben. A fekete a gyasz szine.
Eskudni nem megyunk feketebe, ugyanugy temetesre sem megyunk feherbe.
Az itt irok egyike sem venne fel a feketet, csak leirtak, hogy a, dehogynem! Senki nem venne fel. Csak mas itt leirni es mas amikor fel kell venned!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!