Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete menyasszonyi ruha nem gáz?
Csak meg ne ijeszd anyukádat :) Ha neked tetszik, akkor rendben (ha egyáltalán magadnak szánod)
Egyébként szép ruha, de a saját esküvőmre nem venném fel. Bár sajnos még nem is aktuális a kérdés :)
Extravagáns, az biztos. Én a mindennapi öltözködésben is kerülöm a feketét, taszít ez a szín.
Viszont ez most a te döntésed, a te esküvőd!
Nagyon extrém.
Még nem hallottam olyat, hogy valaki menyasszonyi ruhaként feketét venne.
Szerintem borzalmas.
(Ha a menyasszonyom feketében jelenne meg, én azon nyomban infarktust kapnék!)
De a te döntésed.
Hu ez nagyon brutál:)
Szép meg minden,de esküvőre? De döntésed te tudod. De ahogy megláttam nekem elöször a Frankeinstein "nöje" jutott eszembe róla, mint egy horrofilm:)
Extravagáns. Nekem nagyon tetszik én simán felvenném. Szeretem az ilyen menyasszonyokat, akiknek van egy stílusa, és az esküvő napján sem kényszeríti bele magát valami egészen másba.
Ha úgy gondolod, hogy leszólnak, minden csoda három napig tart, úgy se foglalkoznak vele sokáig. Még mindig jobb, mintha "Mancikának" öltöznél és végig bazári majomnak éreznéd magad, ha neked ez tetszik.
A baj az, hogy a feketének a gyász a jelentése, jelképe. (Most vonatkoztassunk el a lázadó divattól.)
Szerintem gáz, nagyon komor szín egy menyasszonynak. Ha tényleg valami extravagánsat szeretnél, kombináld a színeket.
Gondolj bele, milyen érzés úgy végigcsinálni a szertartást, fényképezést, vacsorát, bulit, hogy nem azt mondják, hogy de gyönyörű a menyasszony, hanem azon köszörüli a nyelvét a násznép, hogy fekete ruhát választottál.
De ha motoros, rocker, vámpírnász lesz, akkor nyugodtan viseld. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!