Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fekete menyasszonyi ruha nem gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fekete menyasszonyi ruha nem gáz?

Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 16:23
1 2 3 4 5
 1/43 A kérdező kommentje:

Pl. ez:

[link]

Mármint maga a ruha gyöngyörű, de esküvőre...?

2009. jún. 12. 16:26
 2/43 anonim ***** válasza:
89%
Attól függ.Ha gyászolod a fiatalságod akkor nem.Szerintem morbid és én biztosan nem venném fel,de ezt mindenki maga tudja.Az szerintem tuti,hogy mindenki vagy a vendég sereg 1 része megfog lepődni.
2009. jún. 12. 16:27
 3/43 anonim ***** válasza:
91%

Csak meg ne ijeszd anyukádat :) Ha neked tetszik, akkor rendben (ha egyáltalán magadnak szánod)

Egyébként szép ruha, de a saját esküvőmre nem venném fel. Bár sajnos még nem is aktuális a kérdés :)

2009. jún. 12. 16:29
 4/43 anonim ***** válasza:
91%

Extravagáns, az biztos. Én a mindennapi öltözködésben is kerülöm a feketét, taszít ez a szín.

Viszont ez most a te döntésed, a te esküvőd!

2009. jún. 12. 16:30
 5/43 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon extrém.

Még nem hallottam olyat, hogy valaki menyasszonyi ruhaként feketét venne.

Szerintem borzalmas.

(Ha a menyasszonyom feketében jelenne meg, én azon nyomban infarktust kapnék!)

De a te döntésed.

2009. jún. 12. 16:36
 6/43 anonim ***** válasza:
87%

Hu ez nagyon brutál:)

Szép meg minden,de esküvőre? De döntésed te tudod. De ahogy megláttam nekem elöször a Frankeinstein "nöje" jutott eszembe róla, mint egy horrofilm:)

2009. jún. 12. 16:38
 7/43 anonim ***** válasza:
83%

Extravagáns. Nekem nagyon tetszik én simán felvenném. Szeretem az ilyen menyasszonyokat, akiknek van egy stílusa, és az esküvő napján sem kényszeríti bele magát valami egészen másba.

Ha úgy gondolod, hogy leszólnak, minden csoda három napig tart, úgy se foglalkoznak vele sokáig. Még mindig jobb, mintha "Mancikának" öltöznél és végig bazári majomnak éreznéd magad, ha neked ez tetszik.

2009. jún. 12. 16:38
 8/43 anonim ***** válasza:
89%
Ha google képkeresőbe beírod, hogy black wedding dress, akkor találsz egy csomó szép képet. Nekem tetszenek ezek a ruhák, én lehet ilyet választok, a bőrömhöz mindennél jobb, a stílusomhoz is illik, és én saját ruhát akarok, egy fekete utána is jó lehet.
2009. jún. 12. 16:40
 9/43 anonim ***** válasza:
83%

A baj az, hogy a feketének a gyász a jelentése, jelképe. (Most vonatkoztassunk el a lázadó divattól.)

Szerintem gáz, nagyon komor szín egy menyasszonynak. Ha tényleg valami extravagánsat szeretnél, kombináld a színeket.

Gondolj bele, milyen érzés úgy végigcsinálni a szertartást, fényképezést, vacsorát, bulit, hogy nem azt mondják, hogy de gyönyörű a menyasszony, hanem azon köszörüli a nyelvét a násznép, hogy fekete ruhát választottál.

De ha motoros, rocker, vámpírnász lesz, akkor nyugodtan viseld. :D

2009. jún. 12. 16:41
 10/43 anonim ***** válasza:
90%
Hát a fehérnek meg az, hogy szűz. Anno anyámnak azon köszörülték a nyelvüket, hogy neki már nem fehér ruhát kellett volna viselni, mert terhes volt. A rossznyelvűeknek mindegy, de én például eleve nem hívnék meg olyat, aki képes lenne egész végig ezen lovagolni. Akik most listán vannak, azoktól egy "huh, ez szokatlan" lenne a reakció és kész. Még nagyanyámtól is.
2009. jún. 12. 16:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!