Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete menyasszonyi ruha nem gáz?
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 16:23
31/43 anonim válasza:
Nekem ekrüszínű ruhához lesz fekete rózsából a csokrom. Mindenki gondoljon amit akar:) A ruhámat én terveztem, a barátnőm varrja, amolyan igazi királylányruha. És bár szűzen megyek férjhez, nem hófehér a ruhám, mert azokban úgy nézek ki, mint egy hógolyó:) Próbáltam párat, de mókás eredménnyel:)
Nekem nagyon tetszik mindegyik fekete ruha amit belinkeltetek, estélyinek tuti felvenném őket, de esküvőre nem.
32/43 anonim válasza:
Nálam csak a fehér jöhet majd szóba! (Bár még elég messze van gondolom..:)) A többiben nem nagyon érezném magam valami menyasszononyosan :) Olyan lenne, mintha valami sima bálban lennék, vagy valaki másnak az esküvője lenne, nem is az enyém, vagy nemtudom. Bár én a hagyományos, megszokott dolgok híve vagyok, és a figyelemfelkeltés se az én asztalom :) De másokat biztos nem néznék hülyének vagy ítélnék el azért, mert más színű menyasszonyi ruhája van.
33/43 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű! Nekem tetszenek az ilyen Goth stílusú ruhák, bár sajnos még nőnöm kell, hogy jó legyen rám az ilyen fajta ruha és anyagilag is elég húzós. Nem biztos, hogy feketét vennék fel, de az még nekem messze van :))
34/43 anonim válasza:
Ez egyszerűen gyönyörű! Én tuti felvenném.
35/43 anonim válasza:
Nagyon szép ruha! Én is bálra venném fel inkább, pedig goth vagyok... Az én esküvői ruhám hófehér lesz, mellénél eléggé kivágott, fekete fűzőszalaggal, csokorral, ékszerekkel, sminkkel. Sima esküvőt tervezek, nem goth-osat, nem lesz fekete díszlet stb. Viszont nálunk a zene biztos nem Lagzi Lajcsi lesz!:-) Nálunk ha a vőlegény fehérben lenne, komolyan otthagynám!:D
36/43 anonim válasza:
nekem bejön:D
gondolkodtam am már rajta én is h abba leszek majd :D
mért ne?a saját esküvőén az ember bármit megtehet.nem?:D
37/43 anonim válasza:
Szerintem döntsd el te magad:
- A fekete a gász jele.
- A fehér az öröm és boldogság jele.
38/43 anonim válasza:
Kultúrafüggő, van ahol a fehér a gyász jele. A fehér soha nem volt a magyar kultúrában sem az öröm színe. A tisztaságé, szüzességé volt, ezért lett a menyasszonyi ruha fehér, mert régen természetes volt, hogy a lányok szűzen mentek férjhez.
39/43 anonim válasza:
40/43 anonim válasza:
Nekem tetszik,felvenném simán amúgy se vagyok egy hagyományörző fehér habcsókruha szerető típús.A piros szerintem gázabb.Egy ismerősömnek piros ruhája volt,de az valami förtlemesen giccses volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!