Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a meghívóról?
Nagyon gagyi?
Elmegy?
Ciki ezt adni?
Illetve tanácstalan vagyok a masnit illetően... A sima masni nagyon béna, de mást nem nagyon tudok hajtogatni a tetejére. Organza szalagom van itthon. Néztem neten, de egyszerűen nincsenek masni kötési technikák.
én is ilyet készítek! :)
én gondolkodom, vagy virág lesz a tetején:
vagy organza/tüll masni:
esetleg valami gyöngyös-szalagos dísz:
Tanács: ha masnit, díszt, virágot teszel, ami nem olyan nagy, hogy elfedje az egész tetőt, akkor kicsit közelítsd a sarkához, sokkal jobban mutat:)
teljesen nem látom a szöveget, de a miénken (hogy ne legyen olyan üres a két széle) lesz egyik oldalt a vers, másik oldalt a dátum, középen a szöveg alul-felül egy-egy név.
Valamint a doboztető felsejében egy kis vers az ajándékra vonatkozóan. Ti esetleg írhatjátok ide a táviratcímet, az szokás, és nem láttam ezen (bár lehet, hogy csak vaksi vagyok)
A miénk ilyen lesz elrendezésre, színek meg díszítés még korrekció alatt, ráérünk :)
Ez csak a próba-darab, hogy meg tudom-e csinálni, szóval úgy nézni:)
Szerintem nem drága a vaterás sem, nagyon sok kézimunkát igényel egy ilyen darab. Ha megrendelünk egy egyedi terméket, végül is a saját szabadidőnket fizetjük meg vele, amit az elkészítésre szánnánk. :) Az meg, ha kevés van belőle, megfizethetetlen érték sok embernek.
Mondjuk az más kérdés, hogy a Vatera nem a legnívósabb forrás egy ilyen árú és jellegű terméknek, de hát ez csak az én véleményem. ;)
A kérdező meghívója nagyon szépen van hajtva, látszik rajta a gondosság. :) A betűtípust én is elegánsabbra venném, és valami piros mintát még nyomtatnék a pauszra is, hogy meglegyen a külső és a belső rész között az összhang.
Köszönöm, láttam már pár dobozos meghívót, tudom, hogy milyen lenne masnival, csak egyszerűen nem tudom meghajtogatni. Nincs ehhez se videó, se kép a neten.
A betűtípuson majd még gondolkozom, csak nem akarom, hogy nagyon eltérjen a stílusunktól, meg a mozis szövegtől.
Nincs színes patronunk, úgyhogy maradok a fekete nyomtatásnál.
Időm szerencsére van (amikor a lányom alszik), úgyhogy apránként csinálgatom a dolgokat.
L.E.-nek: Tök jól néz ki, hogy a szalagok nem középen találkoznak, hanem a sarokban. Viszont nekem kicsit zsűfoltnak tűnik a belseje. A miénknek a középső szövegrésze kicsit kinyúlik oldalra is, szóval csak a 4 sarok üres teljesen.
Itt nagyon sok ötlet van kézi készítésű meghívóra, sokszor azt is leírják hogy hogy készült stb.
nagyon ajánlom!
Köszi, de mint látod, már megvan az elképzelésem, amit meg is valósítottam. És mivel nem hurrogták le, így marad is.
Viszont érdekelne, hogy milyen betűtípust ajánlanátok? Amiben az ő betű is megegyezik a többivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!