Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a meghívóról?
Nagyon gagyi?
Elmegy?
Ciki ezt adni?
Illetve tanácstalan vagyok a masnit illetően... A sima masni nagyon béna, de mást nem nagyon tudok hajtogatni a tetejére. Organza szalagom van itthon. Néztem neten, de egyszerűen nincsenek masni kötési technikák.
A színek nem illenek össze... Ha mindenképpen pirosat akarsz, akkor legyen inkább fehér papírral. Egyébként nagyon ötletes :)
Sok boldogságot!
Szerintem egyáltalán nem gagyi, sőt, nagyon is szép! Ízléses, nekem nagyon tetszik!
Csak figyeljetek, hogy ne legyenek nyomtatási hibák. A versben az otthon szót ki kéne javítani otthont-ra. Gondolom így szerepel az eredetiben is.
A menyegző szót pedig 1 ny-nyel írjuk.
Most látom, hogy fehér a belső papír? Kár.
Nagyon szép lenne ezzel a rózsaszínes-lilás belsővel.
De biztos jól néz ki piros-fehér kombinációban is.
Tele van a vatera az ilyen doboz meghívókkal. Szerintem ezek szépek és van rajtuk masni,amit te hiányolsz és felírat a doboztetőn:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!