Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti magatoknak, vagy a vendégek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti magatoknak, vagy a vendégeknek szerveztétek az esküvőt?

Figyelt kérdés

Nemrég volt egy kérdésem amiben kifejtettem az esküvővel kapcsolatos terveimet, s többen lehurrogtak, hogy az esküvőt a vendégekhez kell igazítani, nem magunkhoz.

Itt konkrétan a zenével kapcsolatban voltak ellenvetések.

Én lehet hogy önző vagyok, de a véleményem: a legtöbb vendég másnapra arra sem emlékszik kinek az esküvőjén volt, a párnak viszont élete végig arra kell emlékeznie, hogy milyen sz@r volt az egész?

Ráadásul mivel rosszabbak a régi, rokizós számok, mint a mulatós?

Ti hogy vagytok/voltatok ezzel a kérdéssel?

Remélem nem én vagyok az egyetlen lázadozó :)

2012. márc. 6. 16:02
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
63%
Nem volt esküvőm, de nem egyszer írtam már itt, hogy az esküvőt nem a vendégeknek kell csinálni, nem az ő napjuk. H*lyének is néztek miatta, de nem értem miért. Majd ha nekik lesz esküvőjük (vagy volt), azt szervezhetik maguknak. Én biztos nem a vendégek kedvére tennék, hanem a saját kedvemre. Mellesleg, úgysem lehet mindenkinek megfelelni.
2012. márc. 7. 03:36
 32/35 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó vagyok. Hozzáteszem, mulatós zenét pl. 1000% nem engednék az esküvőmön. Akkor már inkább el sem mennék rá, de komolyan! :) Borzalom. Ki nem állhatom. Annál rosszabb nincs is. Nem kínoznám ezzel magam az én napomon.
2012. márc. 7. 03:37
 33/35 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy tedd fel a kérdést , hogy ti minek örülnétek jobban. A kedvenc zenéiteknek vagy a táncoló embereknek? (a kettő szerencsés eseben egyszerre is lehet) Voltam már olyan esküvőn, ahol nem volt bulizós a táncolós a társaság, hamar vége is lett és hát sokmindenre nem emlékszem már belőle.

Mi az egész esküvőt úgy szerveztük, hogy minél jobban 'megmozgassuk' az embereket. A játékokba bevontuk őket, a zenét hozzájuk igazítottuk és cserébe hajnalig bulizó tömeget kaptunk illetve még most egy év után is visszahalljuk milyen különleges esküvőnk volt.

2012. márc. 7. 15:04
 34/35 anonim ***** válasza:

Még azt hozzátenném, hogy nem kell 'eldönteni' milyen zenét akartok... fel kell készülni többféle variációra és ahogy a tömegnek majd tetszik.

Nálunk nem volt mulatós zene. Nagy nemzetközi slágerekkel indítottunk és nem volt nyerő (ABBA, Bee Gees stb), váltottunk modern disco zenére és azonnal jöttek az emberek. Szóval ez nagyon egyedi minden esetben.

2012. márc. 7. 15:07
 35/35 anonim ***** válasza:
nekünk nyáron lesz az esküvőnk, és mi sem hallgatjuk meg a mulatóst. ha az lenne az esküvőmön, elmenekülnék világgá. nem is megyek el soha senkinek az esküvőjére, illetve elmentem a szertartásra, ettem vacsit, odaadtam a pénzt és eljöttem. megértették. nem akarok szenvedni. a mi esküvőnkön jazz lesz, frank sinatra, stb. egy-két másmilyen szám is, de csakis angol, és normális. pl U2 with or wothout you, cranberries, linger. stb. nem hallgatok bénaságot. éppen ezért az esküvőnk jellege egy vacsorázós, beszélgetős, andalgós valami lesz, nem buli. hanem egy szép vacsora szép szertartással. minket ez tesz boldoggá, és ez elégít ki. nincs rutyutyuj, mert hajunk égnek áll. de mindenki tudja már, mire számíthat. tetszik vagy nem tetszik.
2012. márc. 26. 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!