Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen köszönő ajándékot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen köszönő ajándékot adtok az esküvőn a vendégeknek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 21:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%

Mennyi pénzetek van rá??

Mert minden vnedégnek külön illik. és egy "ada" 3-400 Ft. ha csak nem saját magatok készítitek el.

Szokás 5 db mandualszem csomagban vagy dobozban, ez amerikából jött, de lehet mézeskalács is, nevetekkel, és dátummal. De lehet a torta kicsinyített mása is....vagy egy fénykép rólatok, ehhez kell egyplusz fotós, aki elmegy gyorrsan előhivni egy képet.

Mert ugye illik ha ot várja már a vendégeket az ajándék asztalin..

2011. máj. 22. 21:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Magyar szokás szerint semmilyen köszönőajándékot nem adtunk a vendégeknek! A jelenlétüket a vendéglátással köszöntük meg.

Nem kell az amerikai szokásokat átvenni.

2011. máj. 22. 21:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenne pénzem színvonalas esküvőre, akkor sztem én is tennék vmit.

AMúgy nem köszönetajándék, de ahol voltam, ott amikor elköszötnünk a pár rokon tagjának szüleitől,ő adott egy doboz sütit, azokból amiket felszolgáltak vacsi alatt. Ezt már családonként adják, így ez olcsób.

2011. máj. 22. 21:22
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat.Nem tudom milyen szokás de én arra gondoltam mindenki tányérjára teszünk egy szem bonbont kicsi dobozban .Szerintetek jó ötlet????Erre igazság szerint nem szánok túl sokat mert az esküvő is egy vagyon és mi fizetjük .Még egyszer köszi a válaszokat Zsani
2011. máj. 22. 21:30
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
Idézet szép papírra nyomtatva, vagy szív alakú dobozba beletéve. Ezeket esetleg ti magatok is elkészíthetitek.
2011. máj. 22. 21:33
 6/11 anonim ***** válasza:
54%

Igaza van 21:17-nek.

Mi sem tettük másképp. Mi az éjféli pálinkával és az égetett cukortorta darabkáival köszöntük meg részvételüket, amit már "újasszony" és "újemberként" vittünk körbe a vendégek között.

Egyébként olyan vendéglátásban volt részük a násznépnek a lányos háztól kezdve a templomon keresztül a lakodalom helyszínéig, ahol strandoltak is egyet a polgári esküvő előtt, hogy nem hiszem, hogy bárkinek is hiányzott volna még bármilyen köszönő ajándék..

És itt nem az anyagiak fitogtatásáról van szó, hanem arról, hogy mi ilyenek vagyunk és szerettük volna, hogy mindenki számára emlékezetes esküvő legyen. Így is lett.

Egyébként nem volt drágább az esküvőnk egy hagyományos magyar esküvőnél.

2011. máj. 22. 21:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2011. máj. 22. 21:36
 8/11 anonim ***** válasza:

A bonbont azt ott helben meg fogják enni

SZtem jobb ha olyat kapnak, amire ránlzhetnek később.

Vagy ne adj semmit..akkor sincs semmi...sőőt..

2011. máj. 22. 22:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Mi adtunk! Engem a körbekínálós dologtól vert ki a víz. Meg nálunk az nem is működött volna, mert annyira táncoltunk!

Mi illatos mécseseket csomagoltunk tüll batyukba!

2011. máj. 23. 09:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekünk hűtőmágnes volt. 2 fotós volt, az egyik hazament, előhívatni az egyik képünket és mikor hazamente, akkor adtuk oda.
2011. máj. 23. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!