Szalagavatóra a vendégeknek szokás valami ajándékot vinni a diákoknak?
Nem, max ballagásra. Meg nincs is nagyon hová letenni a cuccot, max anyuka-apuka kezébe, de ők sem ruhafogasnak mentek oda :)
Szóval nem kell.
Érdekes.. Itt nálunk Debrecenben pedig szokás.. inkább pénzt mint ajándékot vagy valami ékszert.
A mi osztályunkban is mindenki pénzt kapott volt akinek meglett a 100-120 ezer ebből bankba is raktak be, mondjuk én kevesebbet kaptam kaptam ékszert meg parfümöt is :)
A mi családunkban is inkább ballagásra szánják a nagyobb összegeket. Na a lényeg az, hogy akiket én ismerek mindenki egy bizonyos összeget kapott mert ugye jön a továbbtanulás ideje gyűjtögetni :)
Tavaly volt nővérem szalagavatója.Ez nem az ajándékozásról szólt,hanem a szalagfeltűzésről,az osztályok műsorairól,a keringőről és az éjszakai buliról.A műsor után egy kicsit ott maradtunk mi,vendégek is.Az osztályfőnök beszédet mondott,volt egy kis vacsora,majd jött a buli.A buli elején még ott voltunk,de utána hagytuk a végzőseket bulizni:)
Na hát nálunk ilyen a szalagavató.Ajándékot már nem is igazán tudták volna hova tenni,így is kellett vinni a matrózblúzt+szoknyát,fekete és fehér magassarkút(csúszós út miatt csizmába ment),mennyaszonyi ruhát,a műsorukhoz a ruhát.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!