Mit szokás szalagavatóra adni?
Figyelt kérdés
Adnak egyáltalán valamit? Meghívtak szombatra (lány), az enyém meg már több mint 15 éve volt:-( és nem emlékszem.2010. jan. 7. 10:21
1/7 anonim válasza:
Az enyém tavaly volt és én nem kaptam semmit... Ballagásra szokás csak szerintem!
2/7 anonim válasza:
hát arra valóban semmit sztem, de bőven megteszi egy szép csokor, ha már nagyon akarsz
3/7 anonim válasza:
Virágot amúgy is tömeével kap szerencsétlen, el se bírja. Ha nem álltok közel egymáshoz, és jelképes ajándékot akarsz, akkor egy szál virág vagy egy doboz bonbon bőven elég, ha használhatót, akkor pl egy könyvet.
4/7 anonim válasza:
(Első vagyok.) Én nem kaptam virágot, azt is ballagásra... Amúgy is mennek gondolom afterre, hova tegye?
5/7 anonim válasza:
Én nem kaptam semmit, de ellopták a fényképezőgépemet.
6/7 anonim válasza:
Nem szokás azt adni, de valaki akkor kapott egy fényképezőgépet! :(
7/7 anonim válasza:
nekem tavaly volt és semmit, de nem csak én,hanem az osztályból senki nem kapott ajándékot, ballagásra szokás inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!