Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol a vendégeknek történő süticsomagolásról? Bővebben lent
Én két esküvőn voltam eddig, az egyiken az összes megmaradt ételt, sütit haza lehetett vinni, ragaszkodott is hozzá az ifjú pár, hogy mindenki kapjon belőle, vigyük el, de előre megbeszélték a személyzettel gondolom, mert két pincér csomagolta is az adagokat, elő volt készítve minden. Ott rengeteg kaja volt, olyan jó volt másnap is enni a sok finomságot.
A másik esküvőn alig volt kaja, megmondom őszintén éhes voltam már nagyon éjfél tájt, mikor hozták a töltött káposztát, az is olyan pici volt, hogy nem laktam jól vele. Szóval örültem is, mikor vége lett az esküvőnek és hazaértem, már kopogott a szemem az éhségtől. Ott nem volt maradék étel, nem is lehetett volna semmit elvinni.
Legalább a vendégváró pogácsákat, ami megmaradt azokat kitették volna tánc közben, nem lettem volna olyan éhes. :/ De azt elvitték, ahogy hozták a vacsorát, utána már egy falatot sem láttunk belőle.
Felénk csak a közvetlen rokonságnak szokás adni,ha sok marad. De csak aprósüteményt,és vacsora maradékot. A többi vendégnek nem szokás.
A Köszönő ajándék pedig felesleges,bármennyire is divat mostanában. Akármit veszel,a vendégek többsége eldobja. Csak felesleges pénzkidobás,és gond.
ma 19:53
ilyen lagziba én is voltam, egy nagyon távoli rokon vagy inkább egy senkiházi nő a lagzi közepén telepakolta a kocsiját, sütivel, piával, üdítővel, nagyon égő volt mikor meglátták és számon kérték rajta, hogy mi a fenét csinál, aztán haza is zavarták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!