Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki mit gondol a vendégeknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondol a vendégeknek történő süticsomagolásról? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Nyáron lesz az eskűvőnk,és kiváncsi lennék,hogy van itt olyan aki az eskűvő után mikor megy el a vendég csomagol e neki sütit?Köszönőajándékra gondoltunk,de szeretném megkérdezni a véleményeteket,ki mit gondol róla?
2012. jan. 16. 19:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%
Szoktak sütit csomagolni, persze attól függ mennyi marad. Lehet direkt erre esküvői dobozokat is kapni, de szerintem vmi egyszerű is megteszi. Amikor valaki rokon ment lagziba másnap mindig vártam a sütiket :)
2012. jan. 16. 19:19
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk úgy szokták (ha közel laknak egymáshoz a rokonok), hogy másnap van a nagy sütiszétosztó körút.
2012. jan. 16. 19:25
 3/20 anonim ***** válasza:
86%
Mi direkt úgy rendeltünk sütit, hogy legyen csomagolásra is, meg persze tortát. Vettünk hozzá kisebb sütis dobozokat is, abba tettük bele. Meg minden vendég kapott tőlünk emellé 1 üveg bort, amire egyedi címkét csináltattunk, amin ugyanaz a kép volt, mint a meghívónkon: egy menyasszony és egy vőlegény, mg a neveink és az esküvő időpontja.
2012. jan. 16. 19:27
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és mindenki akkor kapta ezeket, amikor ment haza a lagziból. Más sem hiányzott volna nekünk, mint a fél várost újra körbejári sütikkel, a meghívót is 3 teljes napba telt kivinni.
2012. jan. 16. 19:28
 5/20 anonim ***** válasza:
74%

Én két esküvőn voltam eddig, az egyiken az összes megmaradt ételt, sütit haza lehetett vinni, ragaszkodott is hozzá az ifjú pár, hogy mindenki kapjon belőle, vigyük el, de előre megbeszélték a személyzettel gondolom, mert két pincér csomagolta is az adagokat, elő volt készítve minden. Ott rengeteg kaja volt, olyan jó volt másnap is enni a sok finomságot.

A másik esküvőn alig volt kaja, megmondom őszintén éhes voltam már nagyon éjfél tájt, mikor hozták a töltött káposztát, az is olyan pici volt, hogy nem laktam jól vele. Szóval örültem is, mikor vége lett az esküvőnek és hazaértem, már kopogott a szemem az éhségtől. Ott nem volt maradék étel, nem is lehetett volna semmit elvinni.

Legalább a vendégváró pogácsákat, ami megmaradt azokat kitették volna tánc közben, nem lettem volna olyan éhes. :/ De azt elvitték, ahogy hozták a vacsorát, utána már egy falatot sem láttunk belőle.

2012. jan. 16. 19:30
 6/20 anonim ***** válasza:
62%
A két örömszülő = anyóstárs szokták intézni másnap, erősen odafigyelve, hogy az ifjú pár közvetlen családtagjai (rokonai) lehetőleg egyformán kapjanak.
2012. jan. 16. 19:32
 7/20 anonim ***** válasza:
90%

Felénk csak a közvetlen rokonságnak szokás adni,ha sok marad. De csak aprósüteményt,és vacsora maradékot. A többi vendégnek nem szokás.

A Köszönő ajándék pedig felesleges,bármennyire is divat mostanában. Akármit veszel,a vendégek többsége eldobja. Csak felesleges pénzkidobás,és gond.

2012. jan. 16. 19:50
 8/20 anonim ***** válasza:
73%
Nálunk is szokás, és mégsem tudtunk :( Hiába rendeltünk erre gondolva többet, és szóltunk anyósomnak is, aki nem gondolt erre, hogy rendeljen ő is. Lagzi végére addig lopakodott ki, és csente a sütiket, hogy mire a mi vendégeink mentek el, nem tudtunk pakolni. Anyukám, aki annyira elővigyázatos akart lenni, ott zokogott süti nélkül, anyósék pedig elhúztak haza, azóta se hajlandóak beismerni, pedig többen látták. Tanácsom, hogy valaki felügyelje a sütiket!!!
2012. jan. 16. 19:53
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

ma 19:53

ilyen lagziba én is voltam, egy nagyon távoli rokon vagy inkább egy senkiházi nő a lagzi közepén telepakolta a kocsiját, sütivel, piával, üdítővel, nagyon égő volt mikor meglátták és számon kérték rajta, hogy mi a fenét csinál, aztán haza is zavarták

2012. jan. 16. 20:12
 10/20 anonim ***** válasza:
45%
Én több esküvőn voltam, és teljesen változó. Volt, ahol nem kaptunk, volt ahol nagyon ízlésesen csomagolva, volt, ahol meg ilyen "Ja, nem akartok vinni?"-metódusban ment, össze-vissza raktak mindent, ami megmaradt, az kicsit kapkodós is volt :P.
2012. jan. 16. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!