Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki mit gondol a vendégeknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondol a vendégeknek történő süticsomagolásról? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Nyáron lesz az eskűvőnk,és kiváncsi lennék,hogy van itt olyan aki az eskűvő után mikor megy el a vendég csomagol e neki sütit?Köszönőajándékra gondoltunk,de szeretném megkérdezni a véleményeteket,ki mit gondol róla?
2012. jan. 16. 19:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk minden lagziban szokás pakolni a sütiből és a tortából minden vendégnek. Régen, mikor még a sátoros-lagzi volt szokásban, még ennivalót is pakoltak mindenkinek. De mondjuk nálunk illik is minden vendégnek vinni aprósüteményt és tortát is.
2012. jan. 16. 21:29
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Voltam olyan lagziban is, ahol kaptunk sütit "elvitelre", és volt, ahol nem. Én általában nagyon örülök neki, ha kapok, mert úgy általában nem tudok egyszerre sokat enni, és már a levessel+főétellel is bőven jóllaktam. Sokszor ott a sütiből nem is bírok enni, pedig szeretem.
2012. jan. 17. 00:29
 13/20 fehér gandalf ***** válasza:
13%
inkább sok sört vegyél
2012. jan. 17. 03:18
 14/20 fehér gandalf ***** válasza:
10%
múltkor volt tesóm olyan esküvőn ahol 1 szelet tortában volt 1 heti kalóriaadag úgyhogy a sör még egészségesebb is. a házipálinka se rossz ha van
2012. jan. 17. 03:20
 15/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 17. 11:42
 16/20 anonim ***** válasza:
mi metroban vettünk dobozokat,és lagzi előtti napon csomagoltunk mindenkinek,kivittük még aznap az étterem hűtőjébe,és ahogy mentek el a vendégek,akkor kapták meg.Így kapkodós sem volt,és szépen is volt csomagolva.
2012. jan. 17. 23:11
 17/20 anonim ***** válasza:
Mi a vita elkerülése végett(én kaptam sütit-én nem kaptam,én ilyet kaptam-én olyat kaptam,én ennyit kaptam-én meg csak ennyit) előre dobozoltunk mindenkinek egyformán,így mindenki kapott mikor mentek haza,ez volt a köszönőajándékunk és egy üveg bor a fényképünkkel,meg egy köszönölevél egy írtó szép verssel!
2012. jan. 25. 00:22
 18/20 A kérdező kommentje:
a verset le tudnád ide írni kedves kérdező?és ez így cakli pakk mennyire jött ki,per fő????
2012. jan. 25. 12:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Vers:

"Hát megtörtént,amit annyira vártunk,

Csupán eddig tartott,amíg jegyben jártunk!

Eljöttél,hogy te is együtt örülj velünk,

Ez igazán nagy boldogság volt nekünk!

Elfogadtad meghívásunk,köszönet érte,

Ha jól érezted magad,már az megérte!

Köszönjük az ajándékot,amit nekünk hoztál,

Hidd el,vele igazán nagy örömet okoztál!

Talán nem maradtál se szomjas,se éhes,

Ha cipőd széttáncoltad,attól se légy mérges!

Szívünknek boldogság,ha jól érezted magad,

Reméljük az esküvőnk örök emlék marad!

A végére csak egyetlen mondatot hagyunk:

Köszönjük és nagyon hálásak vagyunk!"

Szerintem köszönőversnek ettől tökéletesebb nincs!

Hogy a süti mennyire jött ki,azt Pontosan nem tudom megmondani,volt 5 emeletes marcipánnal bevont tortánk,10 normál torta+1 zsúrtorta(ezzel leptük meg barátnőméket,mert nekik akkor volt az első házassági évfordulójuk)valamint az összes aprósüti,sós süti,és ez az 50 doboz süti,így cakk-pakk fizettünk 125 ezer ft-ot!(tavaly májusban)Ez egy 130 fős lakodalom volt!

2012. jan. 27. 19:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Nálunk vidéken az a szokás ,hogy pakolnak és a sátras esküvőnél a ház elött álló szomszédok akik nézik a lagzit kapnak egy tányér süteményt hogy megkóstolják...aztán másnap visznek sütiket a szomszédoknak és azokhoz a házakhoz ahol kisgyerekek vannak az utcában..Meg a melóba csomagolnak ....ilyenek.
2012. márc. 18. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!