Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Másodszor megyek férjhez,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másodszor megyek férjhez, milyen ruha ötleteitek vannak? Mit adnátok a vendégeknek enni?

Figyelt kérdés
Kis esküvőt szeretnénk kb:10 fővel.Otthon tartjuk meg.Csináljak egy vacsorát,vagy csak állófogadás szerű legyen?A ruhára sincs ötletem mert 48-as a méretem...:-(
2011. jan. 30. 12:57
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
[link] valami ilyesmi ruhát tudnék elképzelni, bár nem tudom hogy milyen alkatod van, így nehéz. Szerintem én vacsorát főznék, de mondjuk nem tányérokként tálalnám, hanem egy-egy tálalóba és mindenki szedjen magának.
2011. jan. 30. 13:16
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Ha nincs segítséged, aki főzzön, úgy csak egyállofogadás jellegű vacsorát adjál, hideg sülttel, salátákkal. Ruha pedig bármilyen színű, elegáns kiskosztüm legyen.
2011. jan. 30. 13:17
 3/9 anonim ***** válasza:
68%

Stílusod szerint, igényeid szerint. Nem találhatjuk ki mit szeretnél.

Ha rám hallgatsz, bakancsban, fekete tüllszoknyában, feketecsíkos harisnyában és fűzőben leszel. :D A méretedből nem sokat tudhatunk meg az ízlésedről.

Vagy vegyél kosztümöt. Vagy koktélruhát. Vagy nadrágot és blúzt.

2011. jan. 30. 13:21
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Ja, és aki felszolgáljon, mert mégis csak te vagy az ünnepelt, nehogy már te ugráljál tálalni a vendégeknek, még akkor is, ha kevesen vannak.
2011. jan. 30. 13:23
 5/9 anonim ***** válasza:
64%

Ruha:

Én semmiképpen nem vennék fehéret és fátylat.

Mivel kis esküvő lesz én egy csinos kosztümre "szavaznék", azt sem írtad, hogy melyik évszakban lesz, de a kosztümöt minden évszakban fel lehet húzni, méreteid miatt is gondolom könnyebb lesz találni egy csinos pl. ekrű, pezsgőszín kosztümöt, de ha nyáron lesz egy csinos koktélruha szerűség is jó lenne, hasonló színben.

pl.: [link]

[link] (ezeket a színeket ne vedd figyelembe, csak ilyet találtam)

Második esküvőre (ha ennél egy kicsit nagyobb körű lenne)amúgy én rendes abroncsos hosszú ruhát húznék, egyrészt mert általában a másik félnek az az első esküvője, másrészt meg mégiscsak esküvőm, ahol menyasszony vagyok, de fehéret nem húznék és fátylat sem, nem igazán tartom illőnek a dolgot, hanem kb. ilyen ruhát:

[link]

(első esküvőmre is inkább törtfehéret választanék, vagy valami halvány pezsgőszínt, de nem hófehéret, mivel az az én szememben a tisztaság, ártatlanság, erkölcsösség színe, és egy nem szűz menyasszony minden csak nem "ártatlan", a hófehér amúgy is csak 170 éve - Viktória királynő - jött divatba, előtte volt fekete, zöld, piros, ezüstös, vagy arany színű m.ruha szokásban)

Étel:

Szerintem jobban megérné egy kis vendéglőbe mennetek, egyrészt semmivel sem olcsóbb otthon, max. csak kényelmesebb, mert otthon vagytok, de főzés, mosogatás szempontjából semmiképp, vagy inkább ételt lehetne rendelni, hozatni egy étteremből 10 adag vegyestálat pl. és a tálalás már nem olyan nagy dolog szerintem, főleg ha már az esküvő előtt megterítetek. Mi ballagáson kb. 20-an szoktunk lenni, mindig itthon tartjuk, anyám és én főztünk, és mi is tálaltuk, töltött dagadó, hidegtál, rák-, krumpli-, babsaláta, hideg sültek, stb.

2011. jan. 30. 18:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

szia.nekünk 14-én lesz,tehát hideg.nekünk sem lesz semmi extra.összesen 6-an leszünk.én egy fekete ,hosszában ezüst szálakkal csíkozott nadrágban,egy fekete cipőben,és egy elegáns,ezüst színű tunikában leszek,rajta egy fehér fekete vékony csíkos blézer.lesz egy pici csokrom.párom egy galambszürke öltönyben.nekem ez a 2.házasságom.utána vacsora egy vendéglőben.6 főre kb.15 ezer forint lesz,mindennel és nem kell ugrálnom.a gyűrűn viszont nem spóroltunk.csoda szép.

íme: [link]

SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!mikor lesz?

2011. jan. 31. 13:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Nekünk 17-én lesz.Hát főzőcskézni nem nagyon szeretnék,főleg mert a 7hónapos babám eléggé lefoglal.De a ruha a legfőbb gondom,mert ilyen méretet alig találok,ha találok az meg öreges nekem 36 évesen.
2011. febr. 1. 08:28
 8/9 anonim ***** válasza:

mit szólsz ehhez?

[link]

[link]

nézz szét teszveszen,vaterán.de egy szép nadrág,ha nem is fekete,de egy bézs vagy halványkék, és egy ing is jó szerintem.te ismered az izlésedet meg az anyagi hátteredet is.

2011. febr. 1. 09:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom merre felé laktok, de itt a környékünkön van az egyik plázában egy C&A nevezetű bolt az főleg a 30-as, 40-es korosztálynak kínál csinos ruhákat (de van férfi, fiú, lány, kismama, fiatal nőknek való ruha, stb.) [link] , ekkora méretben is, anyukám is itt szokott vásárolni, nadrágmérete ugyanakkora mint a tied, és csak itt talált nadrágot, én huszonévesen is gyakran vásárolok ott. Tehát szerintem valami ilyesmi boltban találnál egy szép kosztümöt.

tegnapelőtt 18:01 vagyok

2011. febr. 1. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!