Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti magatoknak, vagy a vendégek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti magatoknak, vagy a vendégeknek szerveztétek az esküvőt?

Figyelt kérdés

Nemrég volt egy kérdésem amiben kifejtettem az esküvővel kapcsolatos terveimet, s többen lehurrogtak, hogy az esküvőt a vendégekhez kell igazítani, nem magunkhoz.

Itt konkrétan a zenével kapcsolatban voltak ellenvetések.

Én lehet hogy önző vagyok, de a véleményem: a legtöbb vendég másnapra arra sem emlékszik kinek az esküvőjén volt, a párnak viszont élete végig arra kell emlékeznie, hogy milyen sz@r volt az egész?

Ráadásul mivel rosszabbak a régi, rokizós számok, mint a mulatós?

Ti hogy vagytok/voltatok ezzel a kérdéssel?

Remélem nem én vagyok az egyetlen lázadozó :)

2012. márc. 6. 16:02
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
30%
Én értem a lényeget. Én is inkább magamnak szervezném. Nálunk még nem aktuális az esküvő téma, de általánosságban szoktunk róla beszélni. A párom mondta, hogy ő szeretne csupa fehérben lenni az esküvőjén. Ezen már sokan kiakadnak, mert mi az, hogy a vőlegény fehérben van, a menyasszonynak kell fehérben lennie. Engem például ez nem zavarna, ha azt szeretné, hát legyen fehérben. És nekünk tetszik a formabontó lakodalom gondolata. Mert ugye minden lakodalom ugyanolyan. Ha voltam egy esküvőn megkérdezik milyen volt, hát jó, de igazából ugyanolyan mint a többi. Ugyanaz a menete a napnak, ugyanaz a kaja, ugyanaz a zene. Nekünk tetszik a nagy sátras megoldás, svédasztalos kajával, frissen grillezés, saláták stb. Valami, ami úgy marad meg az emlékezetünkben, hogy végre valami más volt, valami egyedi és különleges.
2012. márc. 6. 17:00
 22/35 A kérdező kommentje:

Nem vagyok benne biztos, hogy egy 60-as 70-es évekbeli rockzene ma menő lenne. Ugyanis az volt tánczene.

De már értem a felháborodás okát, nagyon vicces.

Az "öreganyám" korabeli vendégek pedig szerintem már a mulatósra se fognak ropni.

2012. márc. 6. 17:02
 23/35 A kérdező kommentje:

Susubolondsag, köszönöm válaszod :)

És biztosan nagyon jól fog állni a párodnak a fehér, ha eljuttok odáig :)

Én is valahogy így gondolom, ráadásul mivel a tervek szerint nem rólam lett volna szó, nem is írtam: nem várunk ajándékot, se pénzt, minden saját pénzből lesz.

Így még inkább jogosnak érzem a dolgot.

2012. márc. 6. 17:04
 24/35 anonim ***** válasza:
38%

Én veled értek egyet, nálunk is megy a háború ezért. Mi mindketten kifejezetten utáljuk a mulatóst, rosszul vagyok már tőle, és pont azért mert megannyi mulatós lagzit kellett már végigszenvedjek karbatett kézzel.

De mégis azt mondom, hogy az arany középút a legjobb. Nálunk lesz pár mulatós is, hogy ne mondhasson senki semmit(mondjuk 10-12 szám egész este), de nagyrészt inkbb bulizós(nem house vagy ilyesmi), táncos zenék. Olyan amire lehet táncolni, amiket mindenki ismer, 80-as, 9-es évek slágerei.

Amúgy, csak megsúgom, tavaly uncsiméknak is pont ez volt a gondjuk. Nem szeretik a mulatóst, de mindenki únszolta őket, hogy márpedig főképp az kell menjen, mert arra érzik jól magukat az emberek. Hát elárulom, hogy mikor benyomtak 1-2 más számot mindenki őrjöngött(még a keserű mézre is), a mulatósra meg épp hogy dőlöngélt pár részeg, a társaság többi része megunta egy félóra után...

2012. márc. 6. 17:10
 25/35 anonim ***** válasza:
38%
Ez így van, mnidenki mondogatja, hogy lagzira mulatóst... ugyanakkor otthon nagyon kevesen hallgatják, met igazából nincsenek oda érte... én is láttam és hallottam már jópár unalmas mulatós után őrjöngve üvölteni a jónépet egy 90-es évekbeli popslágerre... hirtelen a leült hangulat felkavarodott, és hasonlókat követelték a továbbiakban, mert nosztalgikus érzések kapcsolódnak hozzájuk, még ha maga a szám semmitmondó is :) De egy mulatós szövege is ugyanolyan semmitmondó, sőt...
2012. márc. 6. 17:36
 26/35 yuda ***** válasza:
40%

Olvastam anno a másik kérdésed is, már ott sem értettem, hogyan írhattak többségében olyat, hogy a vendég a fontosabb, mert ő a vendég.

No, azért egy esküvő nem a vendégekről szól és nem értük van!

Nagyon rossz irányba megy az az esküvő, ahol nem az ifjú pár a középpont.

Az esküvő róluk szól és így hagyományos vendégségről szó sincs. Ez az ő napuk és a vendégek is rájuk figyelnek.

Ezen a napon körülöttük és rájuk nézve mennek a dolgok.

Mondjuk én ráadásul még vallásos is vagyok és emlékszem, Jézus életének egyik legelső tette, hogy elment a kánai menyegzőre és minő meglepetés?! -nem ő akart a középpontba kerülni, még a csodatételével sem (víz borrá változott), hanem ez esetben háttérbe húzódott, mert még ő is tudta, hogy ez az összejövetel nem róla szól, hanem a párról.

2012. márc. 6. 19:20
 27/35 anonim ***** válasza:
62%

"A vendégség meg amúgy is csak azért lesz mert elvárják.

Szóval minket nem nagyon befolyásolnak a vendégek :)"

Ez a két mondatod elég ellentmondásos. Elvárják a vendégek,hogy legyen lagzi,ti adtok a véleményükre tehát lesz lagzi,de a zenében nem befolyásol benneteket senki.Most akkor fontos,hogy más mit gondol vagy nem?

Az igaz,hogy az esküvő a pár nagy napja,de csak az hívjon vendéget,akinél a vendégnek nem "kuss a neve".

Mi a szervezésnél figyelembe vesszük a vendégeket is.Figyelünk,hogy olyan étel legyen,amiből mindenki ehet,még a cukorbetegek is.Figyelünk a kisgyerekesekre és azokra,akik messziről jönnek. Mindenkinek más okoz gondot,ezt igyekszünk figyelembe venni.

A zenében szintén.Cd-ről fog szólni a zene,de úgy választottuk ki,hogy mindenkinek legyen az ízlésének megfelelő.Több stílus és nem egy erőltetése.

A ti esküvőtök,ez igaz,de ha vendéget hívsz,akkor házi gazda is vagy!

Ha pedig nem kedveled azokat az embereket,akik ott lesznek,akkor minek meghívni őket egyáltalán?

2012. márc. 6. 20:40
 28/35 anonim ***** válasza:
61%

Nálunk is zenekar volt,lehetett zenét kérni,mi mondtuk,h maguktól a mulatóssal ne essenek túlzásba,de nyugodtan mehet,ha úgy látják a hangulaton...Mai napig sok embertől hallgatjuk,h a miénk volt a legjobb lagzi,amin valaha voltak..(egyéb okok miatt is)

Viszont értem azoknak a felháborodását is,akik lehurrognak...Ugyanis te eldöntötted,h márpedig a tiéteken nem fog ilyen szólni, a másik meg,ahogy a leendő vendégekről írsz,az szintén visszatetsző...

Képzeld el a szitut: Jóskapista odamegy a zenészekhez: te,figyu játsszátok már a megy a gőzöst, lécci,úgy vonatozna egyet a társaság...Zenész: Bocsi,nem lehet a pár megtiltotta,h mulatóst játsszunk...Jóskapista: Micsodaaaa,na ne szórakozz már...(majd puffogva és persze nem szép szavakkal nyilatkozva rólatok visszaül a helyére és kikéri a sokadik felesét..)

Szóval szerintem egy vendég sem várja el/szereti,h egész este mulatós zene szóljon,de 1-2 az este folyamán nektek sem okoz szerintem maradandó lelki sérülést..

2012. márc. 6. 22:05
 29/35 anonim ***** válasza:
51%
Az én esküvőmön pl. nem lesz mulatós, és kész. Olyan bandát hívok majd, aki igényesen (!) képes játszani mind, "rádióbarát"
2012. márc. 6. 22:16
 30/35 anonim ***** válasza:
50%
Az én esküvőmön pl. nem lesz mulatós, és kész. Olyan bandát hívok majd, aki igényesen (!) képes játszani mind, "rádióbarát" rockot (Bikini, Edda nagy slágerei stb.), '80-as évek diszkóslágereit hallgatható formában :D, és mai slágereket is, gondolván a fiatalokra. Legyen táncolható, az a lényeg. De én nem fogom az esküvőmön a Lidi nénit hallgatni.
2012. márc. 6. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!