Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti magatoknak, vagy a vendégeknek szerveztétek az esküvőt?
Nemrég volt egy kérdésem amiben kifejtettem az esküvővel kapcsolatos terveimet, s többen lehurrogtak, hogy az esküvőt a vendégekhez kell igazítani, nem magunkhoz.
Itt konkrétan a zenével kapcsolatban voltak ellenvetések.
Én lehet hogy önző vagyok, de a véleményem: a legtöbb vendég másnapra arra sem emlékszik kinek az esküvőjén volt, a párnak viszont élete végig arra kell emlékeznie, hogy milyen sz@r volt az egész?
Ráadásul mivel rosszabbak a régi, rokizós számok, mint a mulatós?
Ti hogy vagytok/voltatok ezzel a kérdéssel?
Remélem nem én vagyok az egyetlen lázadozó :)
Mivel újra visszakanyarodtunk hozzám...
Ha az lenne amit én szeretek, akkor grundge zene szólna. Mivel TÁNCOS zene kell (de őszintén szólva azért hívom étterembe a vendégeket hogy egyenek, nem azért hogy ropjanak mint a bolondok), táncos zene is lesz, csak nem pont mulatós.
Így aki akar, halál nyugodtan táncolhat, és erre még mi is szívesen táncolunk.
Hogy hülyének nézem a vendégeket? A párom bátyjának esküvőjén az egész díszes társaság olyan részeg volt, hogy egyedül haza se találtak. Kétlem, hogy így másnapra egyáltalán emlékeznének milyen zene is volt. Az én ismerőseim pedig ugyan nem isznak, de pont ezt a zenefajtát kedvelik. Így őket pont meg is kímélem a szörnyű emlékektől.
8. válaszoló, nagyon köszönöm a válaszodat!
És adtál is egy jó tippet :)
"Én lehet hogy önző vagyok,.."
A válaszokra adott kommentjediből ,következtetve.biztos lehetsz benne.
Olyan önző vagy ,hogy ilyent már régen láttam.
Mi magunknak szerveztük az esküvőt, mégiscsak a mi napunk volt! :) Lakodalmas-mulatós zene volt, 5pálinka után mindenkinek tetszett :D
Mondjuk annyiban figyeltünk a vendégekre, hogy volt vega menü is, hogy tudjon az is kajálni aki nem eszik húst. Meg a dohányosoknak volt kitéve cigi, ha esetleg elfogyna a sajátjuk.
Vidéki lagzink volt
Hál' Istennek, ezt is megtudtam.
De legalább önzőségemben nem azt kell majd az unokáknak mesélnem, hogyan rángatott a részeg apósom végig a mulatós zenére egy olyan étteremben, ahonnan tán még ki is vágnának miattuk...
De azt hiszem így a kérdésemre is megkaptam a választ.
Aki engem zaklat még mindig, az az elmélet ellen vagy, így már fel is tudtam állítani egy kezdetleges statisztikát.
Mondhatni, gyönyörű a magyar nép mentalitása.
13as vagyok
Én nem szeretem a mulatós zenét, de esküvőre tökéletes. Arra lehet ropni, míg Debussyre nem igazán :)
Viszont élő zenekar volt és lehetett kérni számokat :)
13. válaszoló, neked is köszönöm. (meg persze a többieknek is, végülis a maguk módján megadták a választ)
Biztosan nagyon jól érezték magukat a vendégek :)
Én is igyekszem erre törekedni, kivéve a zenével, mulatós helyett tánczene lesz egy elit étteremben, enyje benyje -.-
Igaz, akkor az én mentalitásommal van a baj, miután többször kiemeltem hogy nem a saját dolgaimról kérek megerősítést, hanem más szemléletére vagyok kíváncsi nem az én esküvőmről, hanem a sajátjáról.
De itt még mindig szinte mindenki az én hülyeségemmel foglalkozik.
Kérdező, ha csak annyit írsz le, hogy magunknak vagy a vendégek elvárásainak, akkor a válaszadók 90%-a azt mondta volna, hogy magatoknak, nehogy már a saját esküvőn másnak kelljen megfelelni!!! Így viszont lehurrog mindenki :)
Mi megoldjuk a helyzetet egyszerűbben: nem lesz lagzi. Minek összecsődíteni akár többszáz főt, akiket életemben egyszer ha láttam, csak mert rokonok? Ők meghívtak engem bármire? Tudják egyáltalán, mi van velem, ki vagyok, milyen vagyok? Nem, és én sem róluk. Őket feleslegesnek tartom. De hogy sértődés ne legyen, hogy "bezzeg a barátnőjét meghívta, a bérmaanyját nem volt képes" (akit életemben először és utoljára bérmáláskor láttam), nem lesz egyáltalán ilyesmi. Különben sem kedveljük a mulatós zenét, és akkor enyhén fejeztem ki magam. A családom tarthat magának amit szeretne, mert nagy mulatós a környék, de a saját esküvőnkön ne kötelezzenek arra, hogy mi is szeressük azt, amit ők.
"De legalább önzőségemben nem azt kell majd az unokáknak mesélnem"
Ha már az esküvő előtt az unokáidra gondolsz,akkor nászajándéknak azt kívánom neked ,hogy majd az unokáid ugyanolyan önzőek legyenek az öreganyjukkal, mint te most te részeges leendő vendégeiddel.Ugráltassanak az akkor "menő zenére"!Gyűjtsék be a nászajándékokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!