Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ilyen esetben? Felejtsem el az egészet?
Édesapám párjával nem felhőtlen a viszonyom. (Nem az én hibámból) A múltkori beszélgetés kapcsán említettem neki, hogy felmerült, hogy meghívjuk-e a párját, és arra jutottunk, hogy meghívjuk.
Ezen annyira felkapta a vizet, hogy az mondta nem jön el a saját lánya esküvőjére. Komolyan viselkedhet így egy apa?
Nem lehet vele beszélgetni, mert mindenen rögtön felkapja a vizet, ordít, aztán elvonul és utánna úgy tesz, mintha nem történt volna semmi.
Azért gondoltam, hogy beszélek vele erről, mert mégis ő ismeri a párját, tudja, hogy most akkor még mindig "nem szeret" minket, vagy azóta megbeszélték-e ezt a dolgot.
Igaza van apádnak. Nekem is szarul esne, hogy ilyen egyáltalán megfordul a fejedben.
De most már mindegy, próbáljátok elfelejteni az esetet. A lényeg, hogy itt neked sincs jogod megsértődve lenni.
az a gond, hogy egyáltalán felmerült benned.
És nem kellett volna hazudnod, a kutya sem kérdezte, hogy gondolkodtatok-e ezen. Átadod ameghívót és kész.
így tényleg olyan mintha te kegyet gyakorolnál.
Azt mondod azt mondta, hogy nem szeret. Miért te szerted?
A kérdező kommentje:
De most komolyan jobb lett volna, ha hazudok neki és nem mondom el hogy volt kétségünk?
A nem említés még nem hazugság.
Vannak helyzetek amikor tudni kell befogni a szánkat,és nem kimondani azt amire gondolunk..Nos,ez nem ment neked.
Érthető,hogy apád megsértődött,én megértem,még akkor is ha egy vadbarom idejön,és lepontoz mindenkit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!