Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit lehet tenni ilyen esetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ilyen esetben? Felejtsem el az egészet?

Figyelt kérdés

Édesapám párjával nem felhőtlen a viszonyom. (Nem az én hibámból) A múltkori beszélgetés kapcsán említettem neki, hogy felmerült, hogy meghívjuk-e a párját, és arra jutottunk, hogy meghívjuk.

Ezen annyira felkapta a vizet, hogy az mondta nem jön el a saját lánya esküvőjére. Komolyan viselkedhet így egy apa?

2012. febr. 23. 12:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nem lehet vele beszélgetni, mert mindenen rögtön felkapja a vizet, ordít, aztán elvonul és utánna úgy tesz, mintha nem történt volna semmi.

Azért gondoltam, hogy beszélek vele erről, mert mégis ő ismeri a párját, tudja, hogy most akkor még mindig "nem szeret" minket, vagy azóta megbeszélték-e ezt a dolgot.

2012. febr. 23. 12:32
 12/19 anonim ***** válasza:
50%
"felmerült, hogy meghívjuk-e a párját, és arra jutottunk, hogy meghívjuk. " - most akkor mi a probléma?
2012. febr. 23. 12:36
 13/19 A kérdező kommentje:
A probléma az, hogy apám már a felvetésen is kiakadt, és azt mondta, hogy akkor ő nem jön el és különben is minek nekünk összeházasodni.
2012. febr. 23. 12:41
 14/19 anonim ***** válasza:
50%

Igaza van apádnak. Nekem is szarul esne, hogy ilyen egyáltalán megfordul a fejedben.

De most már mindegy, próbáljátok elfelejteni az esetet. A lényeg, hogy itt neked sincs jogod megsértődve lenni.

2012. febr. 23. 12:43
 15/19 A kérdező kommentje:
De most komolyan jobb lett volna, ha hazudok neki és nem mondom el hogy volt kétségünk?
2012. febr. 23. 12:43
 16/19 anonim ***** válasza:
70%
Az esküvő rólad és a párodról szól. Ha van valaki, aki ezt a különleges eseményt a legkisebb eséllyel is zavarhatja, tönkreteheti, akkor azt nem kell meghívni. Ostobaság csak azért kényszeredetten mindenkit meghívni, mert így illendő. Ha valaki rászolgált az utálatra, akkor az nem érdemli meg, hogy ott lehessen. Pont az apádnak kellene ezt megértenie.
2012. febr. 23. 12:45
 17/19 anonim ***** válasza:
66%

az a gond, hogy egyáltalán felmerült benned.

És nem kellett volna hazudnod, a kutya sem kérdezte, hogy gondolkodtatok-e ezen. Átadod ameghívót és kész.

így tényleg olyan mintha te kegyet gyakorolnál.

Azt mondod azt mondta, hogy nem szeret. Miért te szerted?

2012. febr. 23. 12:46
 18/19 anonim ***** válasza:
34%
Én meg tudlak érteni. Sőt, ha felmerül a gyanú, hogy az esküvőn keltené a feszültséget, vagy ilyesmi, akkor meg se hívnám. Lehet, hogy szemétségnek tűnik, de az ember a saját esküvőjén hadd érezze már jól magát, ez a nő meg csak nem is rokon.
2012. febr. 23. 19:42
 19/19 anonim ***** válasza:
67%

A kérdező kommentje:

De most komolyan jobb lett volna, ha hazudok neki és nem mondom el hogy volt kétségünk?

A nem említés még nem hazugság.

Vannak helyzetek amikor tudni kell befogni a szánkat,és nem kimondani azt amire gondolunk..Nos,ez nem ment neked.

Érthető,hogy apád megsértődött,én megértem,még akkor is ha egy vadbarom idejön,és lepontoz mindenkit..

2012. febr. 23. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!