Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor én is megkérdezem, hogy meghívnád-e őket az esküvőre?
Lányod már van, de esküvő csak most lesz? Van ez így... Talán konzervatívak és fura ez nekik. Amúgy mindenképpen hívd meg őket, mert bármi történt köztetek akkor is a keresztszüleid és sosem tudhatod, mikor lesz szükséged a segítségükre, támogatásukra.
19/l
ha amúgy kedveled őket, azért meggondolandó, h meghívd őket. jó lehetőség volna arra, h újra közelebb kerüljetek. ha nagyon bánt és annyira már neked sem fontos a dolog, akkor nem kell meghívnod. te tudod, h több volna-e üres gesztusnál.
igen, kissé pikírt volt 19L válasza, de ne törődj vele, a mai világban gyakran felcserélődik a sorrend, főleg akkor, ha nem az örömszülők, hanem maga az ifjú pár spórolgatja össze az esküvőjüre valót
Ezek után felesleges.
Én nem hívnám meg őket.
Ismerős szitu. Tavaly találkoztam velük, de nem tartjuk a kapcsolatot velük, nem is keresnek, érdeklődnek, csak amíg kisebb voltam, addig számítottam úgymond, meg talán a ballagással letudták a kötelezettségeket.
Diplomaosztómra már nem hívtam őket tavaly, valószínű az esküvőmre se hívom őket. Pedig úgy tudom, a tanú hagyományos esetben vmelyik keresztszülő, de én inkább egy olyan rokonom választom, akivel több időt töltök, jobban kötődöm hozzá és ő is hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!