Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csinalnal maskepp, ah...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinalnal maskepp, ah ujraszervezhetned az eskuvodet?

Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 21:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
98%
A fotózást nem tenném már a templom és a lagzi közé, negyon várt már a násznép, és kicsit siteni kellett a programokkal. Táncolni alig maradt időnk.
2009. jún. 5. 07:42
 12/18 anonim ***** válasza:
98%
nem mennék férjhez.amúgy csak a vőfélyt cserélném le,mert olyan volt mint ha ott se lett volna.a többi tökéletes volt.
2009. júl. 16. 00:37
 13/18 anonim ***** válasza:
97%

Mindenképpen készítenék ültetőcédulákat, ültetésrenddel!

A férjem családja kissé tapintatlanul -korábban érkezve- az összes főasztalfoz közeli helyeket elfoglalta, ezért az én tanúm-násznagyom, aki egyben a keresztapám is, és az ő családja, nem beszélve anyámról, apámról...csak az asztal végén tudtak helyet foglalni, holott nekik is a főasztal körül lett volna helyük.

Még ma is emlegetik!!! (még szerencse, hogy csak a keresztapámék) pedig nem ma volt:)

2009. júl. 16. 12:40
 14/18 anonim ***** válasza:
84%

Nekünk csak egyházi seküvőnk volt ebéddel és 11 fővel.

25/N vagyok azóta van egy gyermekünk és nagyon rossz érzés, hogy nem volt igazi esküvőnk.

És lehet, hogy nem mennék férjhez, ha visszaforgathatnám az időt.

2009. júl. 16. 13:13
 15/18 anonim ***** válasza:
79%

Nekem még ne volt esküvöm, de az tuti, hogy ha addig élek is, de normális es. lesz, ahogy meg van irva a nagy könyvben!!!:)))

Sok hasznos dolgot olvastam, majd a saját esküvőmön felhasználom!!! Puszi 23/L

2009. júl. 16. 13:16
 16/18 anonim ***** válasza:
97%

Éttermet cserélnék és elöbb hívtam volna a zenekart. Bár azok azért jöttek későn, mert elfelejtették a dátumot.

Amig nem volt élő zene hangulat sem volt. Túl távoli ismerősök és barátok voltak ott. Nem mertek beszélni egymással.

Borzalmas volt az esküvőm. Ám a fényképeken ez nem látszik. Legalább a fotós jó volt. :)

2009. júl. 16. 13:31
 17/18 anonim ***** válasza:
89%
Én is a férjemet cserélném le.
2009. júl. 16. 18:38
 18/18 A kérdező kommentje:

A tegnap megvolt a lagzink.

Elmaradt a menyasszonyi tanc sajnos. Nem volt aki kikialtsa: elado a menyesszony. Nem vallaltak a nasznagyok. Nagyon sajnalom.

De amit maskeppen kellett volna csinaljunk:

- mindenkinek a bejaratnal adjuk a kezebe a zsakocskat az 5 mandulaval.

- ne hagyjam magam ellopni, mint menyasszony (egy csomo idot elpocsekoltam sajnos egy hotelszobaban uldogelve)

- termeszetesebb sminket kertem volna a sminkestol (elegge idegen voltam igy kifestve a rokonoknak)

- meg az elejen kellett volna tancoljak azokkal akikkel mindenkeppen szerettem volna tancolni a lagzi folyaman.

- kisebb es finomabb tortat kellett volna rendelni. 1/3a megmaradt.

2009. júl. 26. 21:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!