Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinalnal maskepp, ah ujraszervezhetned az eskuvodet?
Mindenképpen készítenék ültetőcédulákat, ültetésrenddel!
A férjem családja kissé tapintatlanul -korábban érkezve- az összes főasztalfoz közeli helyeket elfoglalta, ezért az én tanúm-násznagyom, aki egyben a keresztapám is, és az ő családja, nem beszélve anyámról, apámról...csak az asztal végén tudtak helyet foglalni, holott nekik is a főasztal körül lett volna helyük.
Még ma is emlegetik!!! (még szerencse, hogy csak a keresztapámék) pedig nem ma volt:)
Nekünk csak egyházi seküvőnk volt ebéddel és 11 fővel.
25/N vagyok azóta van egy gyermekünk és nagyon rossz érzés, hogy nem volt igazi esküvőnk.
És lehet, hogy nem mennék férjhez, ha visszaforgathatnám az időt.
Nekem még ne volt esküvöm, de az tuti, hogy ha addig élek is, de normális es. lesz, ahogy meg van irva a nagy könyvben!!!:)))
Sok hasznos dolgot olvastam, majd a saját esküvőmön felhasználom!!! Puszi 23/L
Éttermet cserélnék és elöbb hívtam volna a zenekart. Bár azok azért jöttek későn, mert elfelejtették a dátumot.
Amig nem volt élő zene hangulat sem volt. Túl távoli ismerősök és barátok voltak ott. Nem mertek beszélni egymással.
Borzalmas volt az esküvőm. Ám a fényképeken ez nem látszik. Legalább a fotós jó volt. :)
A tegnap megvolt a lagzink.
Elmaradt a menyasszonyi tanc sajnos. Nem volt aki kikialtsa: elado a menyesszony. Nem vallaltak a nasznagyok. Nagyon sajnalom.
De amit maskeppen kellett volna csinaljunk:
- mindenkinek a bejaratnal adjuk a kezebe a zsakocskat az 5 mandulaval.
- ne hagyjam magam ellopni, mint menyasszony (egy csomo idot elpocsekoltam sajnos egy hotelszobaban uldogelve)
- termeszetesebb sminket kertem volna a sminkestol (elegge idegen voltam igy kifestve a rokonoknak)
- meg az elejen kellett volna tancoljak azokkal akikkel mindenkeppen szerettem volna tancolni a lagzi folyaman.
- kisebb es finomabb tortat kellett volna rendelni. 1/3a megmaradt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!