Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Barátnőm esküvőjére mit vegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm esküvőjére mit vegyek?

Figyelt kérdés
Vásárlási utalványra gondoltam. Milyen boltokban lehet kapni utalványt, amit érdemes is adni?
2012. jan. 20. 10:12
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Attól függ mire gondolsz. Mire költsék el?

Én simán pénzt adnék egyébként, mint ahogy mindenkinek azt adtunk, azt oda használják fel, ahova tényleg szeretnék.

Amúgy Tescoban, Auchanban, Media Marktban, utazási irodákban stb. Ilyen helyeken tudsz venni utalványt, ha mindenképp ezt szeretnél adni nekik.

2012. jan. 20. 10:16
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

Hát, attól függ, h a barátnőd mit szeret, vagy mire van szükségük. IKEA, kika, Auchan, Decathlon: itt biztos, h vannak, de szerintem már szinte mindenhol lehet kapni.

Számos ruhaboltnak is van ilyenje.

Egyébként jobb ötletnek tartom, mintha készpénzt adnál, mert diszkrétebb, és mivel a barátnőd, feltehetőleg tudod, hogy melyikkel járnak teljesen jól.

2012. jan. 20. 10:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a pénz a legjobb ötlet, de ez az utalvány sem rossz, ha ismered a barátnődet. Neked kell tudnod, hogy mire lehet szükségük. Én például nagyon zsugori vagyok ruha vásárlás terén, így nekem kiváló ajándék lenne, ha valaki ruha vásárlási utalványt venne, mert akkor kénytelen lennék arra költeni. De ha szereti az ékszereket, akkor vehetsz neki olyan utalványt is, ha még nincs közös lakásuk, vagy nincs teljesen felszerelve, akkor vehetsz elektronikus üzletben is utalványt, vagy méteráru boltban is, és akkor azt vehetnek maguknak, ami hiányzik a lakásból. De most már egyébként szinte mindenhol lehet venni ilyet, pl.: optikában is. De ha esetleg vadmacska a barátnőd, akkor vehetnél neki szexshopban is utalványt, én ennek is nagyon örülnék. :-) De neked kell tudnod, hogy milyen vérmérsékletű, de rólam tudják a barátnőim, hogy gyakran járunk ilyen helyre a vőlegényemmel.

Szóval egy szó mint száz, puhatolózz, hogy mire lenne esetleg szükségük, és akkor úgy válassz utalványt.

2012. jan. 20. 10:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag bárhol lehet utalványt kapni: ruházati bolt, ikea, kika ilyenek. De ami még szerintem jó ötlet,a színházjegy vagy bérlet, vacsira szóló utalvány, páros masszázs, welness nap/hétvége...

Remélem segítettem!

2012. jan. 20. 11:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenképpen utalványra gondoltál,akkor pl vmi belföldi üdülésre, wellnessre, kirándulásra szerintem jó ötlet lenne.
2012. jan. 20. 11:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
[link] :) én egyszer kaptam egy ilyen utalványt és imádtam!
2012. jan. 20. 13:49
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!

KÖzben kitaláltam, hogy westend vásárlási utalványt fogok venni, mert akkor tényleg arra költik, amire akarják!

2012. jan. 20. 14:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Adj pénzt! Annak örülnek a legjobban az párok.
2012. jan. 20. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!