Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátaink esküvőjére mit vegyek fel?

fűzőt, koktélruhát, estélyit, kosztümöt, blézert.
férfiaknak zakó, öltöny, szmoking, ing

Ha én mennék most, akkor egy szép mintás nyári szoknyát vennék fel valamilyen szűkebb fehér toppal és lapos cipővel harisnya nélkül. Vinnék magammal egy stólát/kendőt a templomba vagy estére, amikor hűvösebb lesz.
Vagy egy selyem pántos hosszú ruhát vennék fel, szintén egy vállkendővel kiegészitve.
És egy nagyon pici divatos táska a legszükségesebbeknek és a fényképezőgépnek.

Én a fűzőt nem ajánlom, mert nagyon kényelmetlen tud lenni egy idő után. De ez az én személyes véleményem.
Én egy csinos kosztümöt, kellemes, könnyed nyári ruhát, vagy koktélruhát ajánlanék. Esetleg egy szép szoknyát, vagy alkalmi nadrágot egy csinos felsővel.
Férfinek pedig egy alkalmi nadrágot, egy inggel, vagy öltönyt, de 40°-ban nem kínoznám a páromat egy öltönnyel :$

Ezek hasznos ötletek, remélem ezzel is segítek!
Tavaly voltam esküvőn, és utólag olvasva ezt, annyit "vétettem", hogy a hivatalos részen ugyan még világoskék kosztümben voltam, de utána volt lehetőségünk átöltözni, és ott már fehér fűzőt viseltem (tarka szoknyával), először csak magában, aztán egy kis megkötős felsőt fölé. De most is azt venném fel, mert jól éreztem magam benne, és máson is volt fűző, szerencsére mégsem öltöztünk össze :)

Szia,
En elég sokat voltam mostanàban eskûvôben és én mindig a nagy estélyinél dôntôttem. Szeretem a feltûnô szép ruhàkat és ugy gondolom hogy sajnos ezt a tôbbség nem meri bevàlalni mert mindenki az egyszerû dolgoknàl dônt. De miért? nem mindennap vannak ilyen szép események.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!