Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm és a családja meghívtak a fiatalabbik fiúk esküvőjére. Mit vegyek fel?
Nagyon jóban vagyok a családdal, és meghívtak a jövő héten tartandó esküvőjükre...
Milyen ruhát vegyek fel?
És mit vigyek nekik? (Várandós a menyasszony, fiúk lesz... Kis kék babacipőre gondoltam)
azt kihagytam, hogy 16 éves vagyok, pénzem meg nem nagyon van :S
Egy általam díszített kis fényképalbumra is gondoltam
nem igazán értem, kije is vagy az ifjú párnak...
srác vagy, és úgy a barátnőd? vagyis a bnőd öccsének és az ő párjának esküvője lesz?
vagy lány vagy, és úgy a bnőd?
ajándéknak kérdezd meg, minek örülnének? ha nem mondanak semmit, akkor attól függ, mekkora lesz a lagzi-ha csak otthon egy ebéd, akkor jó, amit írtál, de ha nagy banzáj lesz, étterem, meg minden, akkor egy kis cipőnél azért többet kellene...
ruha:
ha fiú vagy, egyértelműen öltönyt
Lánynak: nadrágkosztüm: [link]
vagy
Nem :D
Lány vagyok, és az egyik barátnőm bátyának lesz az esküvője, jóban vagyok az egész családdal, a menyasszonnyal is, ezért hívtak meg :))
Gondolom, tudják, hogy még gyerek vagy, nem vagy eleresztve anyagilag, így nem kell semmi extrát venned.
Én koktélruhát vennék fel egy fekete boleróval.
27/l
a fotóalbum szerintem is jó ötlet, pláne ha tényleg te díszíted. de babaholmit talán babonából sem kellene adni. adhatsz mellé valami képeslapszerűséget is, jókívánsággal,valami személyes szöveggel. ha valamennyi pénzt tudsz adni, ebbe beleteheted, és sztem nem gáz, ha beleírod, hogy te ennyivel tudsz hozzájárulni, de szívesen adod.
azon ne stresszelj, hogy nem tudsz drága ajándékot vagy sok pénzt adni, téged biztos nem azért hívtak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!