Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húgom esküvőjére és lagzijára mit vegyek fel? Illetve milyen szinűt? Olvassátok el a lentit is!
Húgomnak lesz két hét múlva az esküvője. Apukám 3 hónapja halt meg. Anyukám feketében jár, én nem annyira. Inkább sötét fölső, de nem tiszta fekete és farmer vagy farmerszoknya.
Nagyon beteg volt évekig és azt hittük még birja egy darabig. Semmi nem utalt rá, hogy meg fog halni. Ettől sokkal rosszabb periódusai is voltak. Ezért eltervezték a lagzit. Nagy-nagy lagzi lesz. 220 vendég, templom, polgármesteri hivatal, vacsora.
Apukám utolsó kérése, hogy semmiképp ne mondjuk le a lagzit. Amit nem is nagyon lehetne, mert többe kerülne már a lemondás.
De én milyen szinű ruhát vegyek fel?
Tiszta feketét nem akarok, a sötétkéket nem szeretem. Arra gondoltam, hogy a szertartásra rövid ujjú kosztümben leszek vagy kompléban, a vacsorára meg valamilyen pántos selyem ruhát és a kosztümöm kabátját venném fel. Nagyon világosat nem akarok. Ötletek?
Fehéret úgyse vehetnél fel a mennyasszony miatt.
Szerintem nyugodtan vegyél fel bármilyen színűt, esetleg ne valamilyen rikítót. A hugodnak sem tetszene, ha rádnézve is a gyász jutna eszébe. Aztán mulatni sem lehet sötét ruhában igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!