Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Húgom esküvőjére és lagzijára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húgom esküvőjére és lagzijára mit vegyek fel? Illetve milyen szinűt? Olvassátok el a lentit is!

Figyelt kérdés

Húgomnak lesz két hét múlva az esküvője. Apukám 3 hónapja halt meg. Anyukám feketében jár, én nem annyira. Inkább sötét fölső, de nem tiszta fekete és farmer vagy farmerszoknya.

Nagyon beteg volt évekig és azt hittük még birja egy darabig. Semmi nem utalt rá, hogy meg fog halni. Ettől sokkal rosszabb periódusai is voltak. Ezért eltervezték a lagzit. Nagy-nagy lagzi lesz. 220 vendég, templom, polgármesteri hivatal, vacsora.

Apukám utolsó kérése, hogy semmiképp ne mondjuk le a lagzit. Amit nem is nagyon lehetne, mert többe kerülne már a lemondás.

De én milyen szinű ruhát vegyek fel?

Tiszta feketét nem akarok, a sötétkéket nem szeretem. Arra gondoltam, hogy a szertartásra rövid ujjú kosztümben leszek vagy kompléban, a vacsorára meg valamilyen pántos selyem ruhát és a kosztümöm kabátját venném fel. Nagyon világosat nem akarok. Ötletek?

2009. jún. 1. 15:13
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Fehéret úgyse vehetnél fel a mennyasszony miatt.

Szerintem nyugodtan vegyél fel bármilyen színűt, esetleg ne valamilyen rikítót. A hugodnak sem tetszene, ha rádnézve is a gyász jutna eszébe. Aztán mulatni sem lehet sötét ruhában igazán.

2009. jún. 1. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én mikor legutóbb esküvőn voltam, unokatestvéremen egy nagyon kellemes, szolid kis szürke, virágos ruhácskát láttam. Szerintem valami hasonló megfelelne neked is. Az nem is fekete, de nem is túl világos szín.
2009. jún. 1. 15:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is bármilyen nem rikitó színt felvehetsz, feketét meg ne vegyél fel. Azt esküvőre amúgy sem szokás és tényleg nem a ruhád fogja meghatározni, hogy te gyászolsz-e magadban.
2009. jún. 1. 15:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azert 3 honap nem egy nagy ido, en mindenkeppen valami visszafogott szint valasztanek, vagy valami pasztel,vagy bezses arnyalatot,vagy grafit szurket pl szatenbol vagy selyembol. Semmikeppen nem vennek fel pl lilat, rozsaszint, pirosat.
2009. jún. 1. 16:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Én is igy gondoltam, csak megerősitést akartam.
2009. jún. 1. 16:28
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
én barna-arany párosításban voltam esküvőn. szerintem nem feltétlen kell esküvőre olyan ruhában megjelenni, ami illik a gyászhoz. Elvégre nem a ruha az, amivel gyászol az ember, az belül van...és apukád is azt akarta, hogy mulassatok, nővéred napja, esküvőhöz illően kell felöltözni, vidáman. szerintem. de mindenki úgy öltözik, ahogy jól érzi magát:)
2009. jún. 1. 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
előző... bocsi, húgod napja.. elírtam
2009. jún. 1. 16:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Megteheted, hpogy a visszafogott (pl szürke, ezüst vagy világoskék) ruhádhoz felveszel valami fekete sálat, vagy fekete szalagot tűzöl ki. De semmiképp se menj teljesen fekete vagy teljesen sötét ruhában. Jól írta az előző válaszoló: ez a testvéred nagy napja, és apukád is úgy akarta, hogy ezen a napon mindenki őrá figyeljen és örüljön.
2009. jún. 1. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!