Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakodalomra valami vicces feladat a párnak?
Ifjú férjet felállítani egy székre, hogy mindenki lássa, a feleségnek össze kell varrnia a férje sliccét, hogy máshol ne húzogassa már le és a legviccesebb, hogy olló nincs, a cérnát foggal kell elharapni.
A lábtapizós játékot én menyasszonnyal + 5 csajjal láttam, jó ötlet volt.
Fa karikát bevonni marcipánnal, azt tálalni fel menyasszonyi tortaként, majd miután az ifjú pár nem tudja elvágni egy jó nagy fűrészt adni a kezükbe, hogy fűrészeljenek.
Tegnap 17:23
Jo otletek! Legalabb Te erted:)
Tobbiek hulyesegevel nem foglalkozunk.
hát igen kedves a kérdezö
ha nem tél akkor jobb is mert lehet csinálni mindet amit irtam.
de azért enyire elöre tervezni...
gondolom ök lakodalmon ténleg csak agreszivkodni akarnak semi önfeledt szorakozás
ha tehetnék verekednének vagy azt is teszik de hát mindegy nem a mi bajunk
10:20 Te miről pofázol? 30 év feletti emberek kötnek házasságot, akik szeretnek bulizni és nem a rokonok fognak ott ülni és arról beszélgetni, hogy ki halt már meg az utolsó lakodalom óta. Te is akkora tirpák vagy mint a legelső válaszoló. Gratulálok nektek, verjétek ki egymásnak abban legalább örömötöket lelitek, ha már rosszindulatú kreténnek születtetek.
Hihetetlen, hogy már erre a blogra is befolyt a szemét... :S
Azért, kedves kérdező, neked is van egy stílusod...
De ha bulizós 30-asok, akkor jó buli lenne pl. 5-6 férfit letolt gatyával egymás mellé állítani, majd a menyasszonynak bekötött szemmel kiválasztani az ifjú férjet szag, tapintás, ízlelés segítségével. Ha nem sikerült, büntiből bukkake ott helyben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!