Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit kezdjek a meghívóval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a meghívóval?

Figyelt kérdés
Esküvői meghívónkat barna színű kartonból akartuk csinálni. Hamar kiderül,hogy az otthoni nyomtató nem bírja ezt a vastag papírt. De ez még nem is gond. A gond az, hogy mi a barna papírra vajszínű betűket akartunk, amit a dekorosok szerint nem lehet, mert nincs fehér patron, amiből ki lehetne keverni. Elég gázos a dolog, mert már megvettem szinte az összes papírt. Szerintetek nyomdában meg lehet csináltatni. Vagy van rá megoldás. Klisé készítését ajánlottak még, de az már úgy nagyon drága!
2009. máj. 11. 18:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
95%

szintén 18:20-nak

Ha valaki ért hozzá egy kicsit, jó az ízlése és van hozzá felszerelése (nem kell feltétlenül vágókés, lehet sniccer is), akkor sokat tud spórolni így az anyagár kb.: 5-20 Ft/meghívó. Nem tudom, mennyiért csinálják, ha megrendeled, de gyanúm, hogy 10-20-szor magasabb áron. Nem feltétlenül gányolás, ha otthon csinálja valaki.

2009. máj. 12. 15:10
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
avasson bele valaki a titokba!!!! mit lehet kapni 5 forintért, ami hasonlít egy meghívó alapanyaghoz? vagy akár 20 forintért?????
2009. máj. 12. 15:38
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

csak saccoltam, de 5 Ft a sima fénymásolópapírból és 20 Ft körül pl. ez: [link]

az első termék pl. 46*64 cm ebből több is kijön, nem kell nagy méretűnek lenni egy meghívónak.

2009. máj. 12. 15:55
 24/30 anonim ***** válasza:
50%

na ez itt a vég:))) valószínű, ezt már a Kérdező sem érdemli meg!!!! de azért javaslatot tennék, hogy az 5 Ft-ot is lehet lejjebb vinni!! Tépjünk ki egy lapot egy jegyzetfüzetből!!! Hát papír az is!!!!! nem?

Sajnálom.

Egy ártatlan kérdés: "mit kezdjek a meghívóval"

milyen marhaságokat hoz ki az emberekből, ráadásul mind milyen hozzáértő:))

2009. máj. 12. 16:20
 25/30 anonim ***** válasza:
82%

15:55 vagyok

Véletlenül épp egy hozzáértővel van dolgod. Munkám során ilyesmiről is kell tájékozódnom. Szívesen segítek, ha valakinek szüksége van rá megkeresni az olcsó,mégis szép alapanyagot. A fénymásolópapírt a vastagságra (80 g/m2)értettem,az attól még lehet színes, fel lehet dobni pl. pausz előlappal, borítóval, masnival stb.

2009. máj. 12. 16:28
 26/30 anonim ***** válasza:
82%

Kedves tegnapi 18:20-as!

Céges színes lézernyomtatóról nem hallottál még? És ilyen naagy-naagy papírszeletelő késről, amivel tök egyenesre lehet vágni a papírt?

Csak úgy megsúgom, h egy olyan meghívó, ami nem csak 1 papírdarab, hanem van rajta díszítés, 500 Ft-tól kezdődik (a papírdarabos kb. 300). És ezek 2 éves árak.

Kérdező, szerintem ne hagyd magad!

2009. máj. 12. 16:33
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Színes lézernyomtatót talán ne keverjük az offszet nyomáshoz, rakás szar hozzá képest. A dombornyomott, ezüstözött, stb módon kiemelt meghívókról már ne is beszéljünk :) Képzeld, láttam már nagy margóvágót. Cégen belül a szabadságkérelmeket darabolni jó, de egyébre nem használnám :) És akkor még nem beszéltünk a tervezés részéről, mert ha nem értesz hozzá akkor messziről ordít hogy tákolás.

Úgy látom két táborra szakadt a válaszoló közönség, de nem baj, ami az egyiknek profi, a másiknak nem az - és ez így is van jól :)

2009. máj. 12. 22:48
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocsánat még egy dolog jutott eszembe az otthoni meghívóról: az otthoni NÉVJEGY. Annál nincs nagyobb közröhej, mint amikor valaki az ollóval kivágott, fotópapírra nyomtatott, NameCard Maker Trial verzióval tervezett Arial betűs névjegyét kis cliparttal kiegészítve a kezedbe nyomja pl. autószerelőnél ilyen gagyi autós clipart, fodrásznál csattogó ollók... horror!!!
2009. máj. 12. 22:51
 29/30 anonim ***** válasza:
75%

Na, eddig bírtam az "otthoni gányolást".

Kedves kötözködő!

Neked ugyan mi közöd van hozzá, hogy ki mit, mennyit engedhet meg magának az esküvői kellékek beszerzésében? Mert szerinted azért gányolnak otthon az emberek, mert sajnálják a pénzt rá. Képzeld el, hogy nem ez az egyetlen oka van. Valaki, mint például mi is, egyedi meghívókat szerettünk volna, megalkuvás nélkül. Ezt nem tudta senki megcsinálni, így magunk gyártottuk le.

Orgazmusod van tőle, hogy a másikat fikázod? Azért mert te béna vagy a céges vágóval, attól még egy jól működő vágónak az a feladta, hogy szépen vágjon még egy kevésbé hozzáértő kezében is. Ha szar a vágótok, szólj a főnöknek, hogy vegyen újat.

Ne abból indulj ki, hogy az emberek a word-öt ismerik az Ariel betűtípussal. Azért mert láttál szerinted(!) gagyi megoldást, attól még a legtöbb home-made meghívó nagyon ízlésesre, szépre sikerül. A házasság környékén járó ismerőseim kb. a 90%-a maguk csinálják/csinálták a meghívókat és egyéb kiegészítőket. És a legtöbbjük hány az aranyozott, ezüstözött, stb. módon kiemelt betűktől.

Kedves Kérdező!

Ne haragudj, de ez kijött belőlem. Örülök, hogy megoldódott a problémád. Sok boldogságot kívánok!

2009. máj. 13. 09:10
 30/30 A kérdező kommentje:
Figyu, szerintem ezen ne vitatkozzon senki. Mindenkinek köszönöm a válaszokat, de már amint írtam, megoldódott. Tegnap voltam a dekorban, és a srác megcsinálja a klisét 3000 ft. Mivel kettő kell, az ugye 6000, de még így is megéri. És annak aki azt hiszi, azért nem úgy kell ezt elképzelni, hogy összeülünk az emberrel aztán gányolunk vmit.:) 3 informatikus szerkesztette,egy verzió photoshoppal, egy pedig egy másik programmal, amivel itt például rengeteg dekor dolgozik, dekorosok nyomtatják (klisével, szitanyomással) művészellátóból van a papír...! Nekünk annyi a dolgunk, hogy meghajtjuk, és borítékoljuk. Még vágni sem kell, mert A4-es méretű. Aki gondolja, szívesen küldök neki képet, ha kész lesz.
2009. máj. 13. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!