Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a menyecskeruhával?
Ilyesmi lesz a menyecskeruhám, csak más színből. A gond az, hogy kipróbáltuk a varrónővel és az a tüll öv, ami van a ruhán (nekem ekrü színű tüllből lett volna), iszonyat szúnyoghálósan néz ki. Most úgy döntöttük ki hagyjuk. A ruha már félig kész van, csak kellene valamit találni középre a tüll öv helyett. Van esetleg valakinek valami ötlete? Ajánlottak már vastagabb ekrü csipkét, bár nem tudom, hogy mutatna! köszi
Köszi a választ! Ezen én is gondolkodtam, mondjuk nekünk a két szín az barna és ekrü. Tehát barna szaténból a ruha, és ekrü tüll lett volna az alján, meg ez az öv rész. Sajnos alulra már felvarrta a tüllt, de azon gondolkodtam én is, hogy veszek ekrü szatént és az lesz.
De azért még várok ötleteket!
Szerintem valami ilyesmi övet kellene rátenni olyan anyagból amilyenből a ruha van csak feketében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!