Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom szülei nem akarnak lagzit. Mihez kezdjek?
Gondolom nem akarnak többszázezer forintot kidobni az ablakon.De miért ők kell fizessék?
Azt teheted, hogy megkeresitek rá a pénz a pároddal.
Nem értem, hogy mi közük az esküvőhöz.
Szervezzetek esküvőt, lagzit, fizessétek ti.
A legtöbb embernek nem a szülei fizetik a lagzit, hanem ők saját maguk. Ha ők nem akarnak/nem tudnak segíteni, joguk van hozzá, de ettől ti még tarthattok lagzit.
Szia ha van megtakaritásotok és még azt mondod hogy van
még pár év az esküvőig addig simán tudtok összeszedni annyi pénzt hogy kifizessétek az esküvőt.És ha annyira olcson akarjátok kihozni tartsatok házi lakodalmat és az 50-60 főre nem olyan drága mintha egy étteremben tartanátok.És ott szerintem az anyos jelöltedéknek az anyagi problémákkal vannak gondjaik.
"Sztem egy 50-60 fős lagzit kibírnának anyagilag!"
Pff ezt most komolyan is gondolod? Már miért is kéne nekik fizetniük a ti lagzitokat? Nem értem miért a szülőt kell pumpolni ilyesmivel? Ők már letettek valamit az asztalra, mögöttük az élet, a hosszú ledolgozott évek, a gyerekeket felnevelték, talán ideje lenne pihenniük és kikapcsolódniuk kicsit, nem pedig százezreket kifizetni mert a gyereknek az az óhaja...
Köszi, hogy lepontoztatok.Azért kértem, hogy írjon vissza, mert furcsának tűnt, hogy a partnere szüleivel akarja kifizettetni az esküvőjét.És ha nem, akkor még össze is veszne esetleg.
Annyira megdöbbentő ötlet...tehát vagy félreértés, vagy kamu, vagy egy liba.
hát igen.. nem így akartam írni, csak eléggé be voltam pöccenve és nem olvastam át még1x. felesbe fizetnénk a dolgokat. Tehát hogy felét én felét a párom szedné össze, amibe belesegítenek (akár) a szülők is.
köszi a normális kommenteket amúgy.
nem vagyok liba, köszi:D
az pedig egyértelmű, hogy a menyasszonyos dolgokat teljes egészében az én családom fizeti (vagy én, értitek)
és szerintem elég idióta hagyomány, hogy mindent a menyasszonyék fizetnek! már miért kéne a párom 30 fős rokonságának a kajálását fizetni? főleg,hogy a felét se ismerem.... Szerintem úgy fer, hogy a személyes költségeket mindenki fizeti magának (vőlegény az öltönyt, menyasszony a ruhát stb), a közös költségeket (videós, étterem) pedig felezzük (nagyjából ugyanannyi rokona jönne a páromnak, mint nekem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!