Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom szülei nem akarnak lagzit. Mihez kezdjek?
Logikáztam egy kicsit, és ez volt az első gondolatom (előre szólok, hogy durvának tűnhet).
Szóval a párod anyukája csak azzal "érvel", hogy mostanában "nem divat" az esküvő. Mellet pedig nem állnak rosszul anyagilag.
Én arra gondoltam, hogy esetleg nem a fia anyagi helyzetét félti? Hogy ha esetleg nem úgy alakulna köztetek a dolog, akkor egy válás anyagilag padlóra küldené a fiát?
Hol laktok? Van külön lakásotok? Esetleg ők besegítettek a vásárlásba?
Amúgy ezt úgy tudnád kideríteni, hogy azt mondod neki, hogy megelégednétek egy egyszerű (olcsó), szülők- tanúk esküvővel. (Még ha nincs is így). Ha ezt sem akarja, akkor ott baj van!
Így kiderülne, hogy csak a vendéglátással van baja, vagy magával a házasságkötéssel.
És ha nem "divatból" akarnátok összeházasodni, hanem azért, mert mondjuk úgy könnyebb lakáshoz jutni (vagy hasonló), akkor mit szólna?
Ha ez sem tetszene neki, akkor talán nem valódi a szeretet, amit mutat feléd.
(Én is meglepődtem, mikor kiderült, mi van a párom anyukájának mosolya, és érdeklődése mögött...)
utolsó: igazad van, ezt fogom tenni.
Hamarosan költözöm hozzájuk :)
abban biztos vagyok, hogy imádnak engem. tutira :)
nah be is rekeszthetjük a témát :) köszi a jó válaszokat, utolsó kommentjét megfogadom:)
Kedves Kérdező, tőled idézek:
„Sztem egy 50-60 fős lagzit kibírnának anyagilag!”
„talán össze tudjuk gyűjteni a pénzt ketten is, tőlük nem kértünk egy fityinget sem”
„milyen dolog az, hogy megházosodik az egyszem gyermeke az embernek, és egy fityinget nem ad a lagziba”
Szerintem már magad sem tudod hogy mit beszélsz.
a sok értelmes, nagyokos ember:D kössz a válaszokat ;)
utolsó előtti: javítottam az első mondatomat, szerintem ne írkálj ide ha nem tudod, hogy miről beszélsz... megmondtam, hogy nem kérünk pénzt, de én tutira adnék egyetlen gyerekemnek a lagzijába, még ha nem kér akkoris.
előre sajnálom a gyereketeket, meg benneteket, hogy nektek nem telt lagzira.
témát berekesztem. nem kell több értelmetlen, haszontalan hozzászólás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!