Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Párom szülei nem akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom szülei nem akarnak lagzit. Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Párommal évek óta együtt vagyunk, imádjuk egymást és egymás szüleivel is nagyon jóba vagyunk. Az ő szülei azt mondják, hogy örülnének, ha én lennék az unokáik anyja. Pár év múlva szeretnénk esküvőt, de a párom szülei azt mondják hogy ez már nem divat! Bezzeg ha nekik mondták volna ezt annak idején! Sztem egy 50-60 fős lagzit kibírnának anyagilag! Nem tudom mi lehet a bajuk... Főleg hogy imádnak engem. Miért lehetnek ennyire lagziellenesek? és tehetek ezellen valamit? Nem akarok összeveszni velük, olyanok mint a 2. szüleim..
2009. júl. 31. 13:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Logikáztam egy kicsit, és ez volt az első gondolatom (előre szólok, hogy durvának tűnhet).

Szóval a párod anyukája csak azzal "érvel", hogy mostanában "nem divat" az esküvő. Mellet pedig nem állnak rosszul anyagilag.

Én arra gondoltam, hogy esetleg nem a fia anyagi helyzetét félti? Hogy ha esetleg nem úgy alakulna köztetek a dolog, akkor egy válás anyagilag padlóra küldené a fiát?

Hol laktok? Van külön lakásotok? Esetleg ők besegítettek a vásárlásba?

Amúgy ezt úgy tudnád kideríteni, hogy azt mondod neki, hogy megelégednétek egy egyszerű (olcsó), szülők- tanúk esküvővel. (Még ha nincs is így). Ha ezt sem akarja, akkor ott baj van!

Így kiderülne, hogy csak a vendéglátással van baja, vagy magával a házasságkötéssel.

És ha nem "divatból" akarnátok összeházasodni, hanem azért, mert mondjuk úgy könnyebb lakáshoz jutni (vagy hasonló), akkor mit szólna?

Ha ez sem tetszene neki, akkor talán nem valódi a szeretet, amit mutat feléd.

(Én is meglepődtem, mikor kiderült, mi van a párom anyukájának mosolya, és érdeklődése mögött...)

2009. júl. 31. 16:48
 22/26 A kérdező kommentje:

utolsó: igazad van, ezt fogom tenni.

Hamarosan költözöm hozzájuk :)

abban biztos vagyok, hogy imádnak engem. tutira :)

nah be is rekeszthetjük a témát :) köszi a jó válaszokat, utolsó kommentjét megfogadom:)

2009. júl. 31. 18:21
 23/26 anonim ***** válasza:
58%

Kedves Kérdező, tőled idézek:

„Sztem egy 50-60 fős lagzit kibírnának anyagilag!”

„talán össze tudjuk gyűjteni a pénzt ketten is, tőlük nem kértünk egy fityinget sem”

„milyen dolog az, hogy megházosodik az egyszem gyermeke az embernek, és egy fityinget nem ad a lagziba”

Szerintem már magad sem tudod hogy mit beszélsz.

2009. júl. 31. 20:16
 24/26 anonim ***** válasza:
4%
Inkább köszönnéd meg a jövendőbelid anyósának a tanácsát. Nem kell lagzi, mert az ablakon kidobott pénz. Inkább azt a pénzt másra költenéd. 2010es költségvetésről hallottál már? Vagy álomvilágban élsz? Húzd össze a nadrágszíjat és ne flanccolj!!!
2009. aug. 1. 14:04
 25/26 A kérdező kommentje:

a sok értelmes, nagyokos ember:D kössz a válaszokat ;)

utolsó előtti: javítottam az első mondatomat, szerintem ne írkálj ide ha nem tudod, hogy miről beszélsz... megmondtam, hogy nem kérünk pénzt, de én tutira adnék egyetlen gyerekemnek a lagzijába, még ha nem kér akkoris.

előre sajnálom a gyereketeket, meg benneteket, hogy nektek nem telt lagzira.

témát berekesztem. nem kell több értelmetlen, haszontalan hozzászólás :D

2009. aug. 1. 16:15
 26/26 anonim ***** válasza:
Csak egyetlen felvetésre reagálj még, légy szíves: ha ennyire nem vagy kíváncsi a különböző véleményekre, miért nem írtad bele a kérdésbe, hogy kizárólag egyetértő válaszokat vársz? Ha a párod szüleivel is így fogod ezt megbeszélni, óhatatlanul összeveszel velük. Annak meg nem sok értelme lenne, főleg, ha egyébként jóban vagytok. Ezer más dologgal is el lehet rontani az anyós-kapcsolatot később is...
2009. aug. 2. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!