Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a meghívóval?
Hát szintén nincs ilyen..igaz hogy nyomdában elég drága..de mondjunk az esküvői barna színű meghívó nem igazán illik..inkább más színű kartont válasz..pl:fehér.sárga.krémszínű,nagyon halvány rószaszín.aztán meg ugyís tudod milyen színű szöveg illik mellé:)
sok sikert!
Nyomdában szitázva, vagy offszettel (ha színes kép is van rajta) meg tudják csinálni.
Nem lesz olcsó, mert ha nem is csinálsz olyan sokat, akkor is le kell gyártaniuk a szitákat, vagy a filmet.
Attól függ, milyen vastag papírról van szó, de muszáj kartont? Más nem jó? Fotópapír vastagságú papírt visznek a nyomtatók, de a doboz vastagságút csak nyomdában tudják megcsinálni.
Aki meg az otthonit rossznak tartja, annak üzenem, hogy baráti körben sokan csinálták maguk házilag, és jobb lett, mint ha rendelték volna, nem csak személyesebb, akiben van kreativitás, annak megéri otthon készíteni.
szia!
Én mindjárt besírok :))) Szerintem az otthon készített dolgok ugyan több munkával járnak, de a "munka" gyümölcse sokkal szebb , értékesebb lehet! És bibibi, mi is magunk csináltuk a meghívót és én írhattam bele a saját , jól "megálmodott" szöveget; és nagyon jó lett! Annyi betűtípus van , meg szín... és sorolhatnám.
Kedves kérdező! Azt nagyon sajnálom, hogy így alakult a dolog, de pl. vehettek vékonyabb papírt még. Először pár darabot , kipróbálni. Mi is azt csináltuk. Mikor oké volt minden , akkor kezdődött el a "nagyipar"! Fel a fejjel!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!