Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit kezdjek a meghívóval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a meghívóval?

Figyelt kérdés
Esküvői meghívónkat barna színű kartonból akartuk csinálni. Hamar kiderül,hogy az otthoni nyomtató nem bírja ezt a vastag papírt. De ez még nem is gond. A gond az, hogy mi a barna papírra vajszínű betűket akartunk, amit a dekorosok szerint nem lehet, mert nincs fehér patron, amiből ki lehetne keverni. Elég gázos a dolog, mert már megvettem szinte az összes papírt. Szerintetek nyomdában meg lehet csináltatni. Vagy van rá megoldás. Klisé készítését ajánlottak még, de az már úgy nagyon drága!
2009. máj. 11. 18:02
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben vennék egy fotónyomtatót. Ez viszi a kartonpapírt,mert a fotópapír is kb ilyen vastag. És tudsz kiválasztani vajszínű vagy fehér betűt is. Szerintem az összes között ez a legolcsóbb megoldás.
2009. máj. 11. 18:11
 2/30 anonim ***** válasza:
81%

Hát szintén nincs ilyen..igaz hogy nyomdában elég drága..de mondjunk az esküvői barna színű meghívó nem igazán illik..inkább más színű kartont válasz..pl:fehér.sárga.krémszínű,nagyon halvány rószaszín.aztán meg ugyís tudod milyen színű szöveg illik mellé:)

sok sikert!

2009. máj. 11. 18:11
 3/30 anonim ***** válasza:
86%
18:11 es vagyok..na ez igaz hogy fotonyomtatóval lehet csinálni rendesen is .
2009. máj. 11. 18:14
 4/30 anonim ***** válasza:
25%
Na ilyet se hallottam még hogy valaki otthon szötymögjön az esküvői meghívóval... ezt általában profikra szokták bízni :) Mi az a karton? Mint a karton DOBOZ? Tintasugaras nyomtató max ilyen fotópapír keménységű papírt tud megnyomni, abból is csak fehéret.
2009. máj. 11. 18:20
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Hiába vesz fotónyomtatót, ha azt is a barna kartonra nyomja, mert fehér festék nincs, azt a fotópapir szine adja!
2009. máj. 11. 18:24
 6/30 anonim ***** válasza:
83%
kedves 18:20-as nem kell adni a sznobot, két okból készítheti valaki saját maga a meghívóját; vagy spórolni szeretne, vagy személyesebbre vágyik, mert nem nem jár hetente estélyekre és bálokra és nem az a fontos neki, hogy mi a divatos, hanem egyéni ötlete van...
2009. máj. 11. 18:29
 7/30 anonim ***** válasza:
42%
Nem sznobság ez, csak az otthoni gányolás néha (sokszor) rosszabb, mintha szakemberre bízná az ember. Pl. amit papírból ollóval kivágsz, az sosem lesz egyenes, a papírt VÁGNI kell nyomókéssel. A tintasugaras nyomtatás meg marha jó, főleg ha több száz meghívót kell kinyomni ki is fogy a patron. A kinézetről ne is beszéljünk, persze ha a kérdező Illustratorban tervezte meg és gondosan betűtípust is választott az jó, de ha Word-ben beszúrt egy képet és alá tett Times New Romannal valamit, az már gázos :) Az egyéni ötletről csak annyit, hogy a legelborultabb dolgokat is tök jól megcsinálják a meghívókészítők, és nem annyival drágább, ez egy tévhit.
2009. máj. 11. 18:37
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Nyomdában szitázva, vagy offszettel (ha színes kép is van rajta) meg tudják csinálni.

Nem lesz olcsó, mert ha nem is csinálsz olyan sokat, akkor is le kell gyártaniuk a szitákat, vagy a filmet.

2009. máj. 11. 18:48
 9/30 anonim ***** válasza:
96%

Attól függ, milyen vastag papírról van szó, de muszáj kartont? Más nem jó? Fotópapír vastagságú papírt visznek a nyomtatók, de a doboz vastagságút csak nyomdában tudják megcsinálni.

Aki meg az otthonit rossznak tartja, annak üzenem, hogy baráti körben sokan csinálták maguk házilag, és jobb lett, mint ha rendelték volna, nem csak személyesebb, akiben van kreativitás, annak megéri otthon készíteni.

2009. máj. 11. 19:11
 10/30 anonim ***** válasza:
90%

szia!

Én mindjárt besírok :))) Szerintem az otthon készített dolgok ugyan több munkával járnak, de a "munka" gyümölcse sokkal szebb , értékesebb lehet! És bibibi, mi is magunk csináltuk a meghívót és én írhattam bele a saját , jól "megálmodott" szöveget; és nagyon jó lett! Annyi betűtípus van , meg szín... és sorolhatnám.

Kedves kérdező! Azt nagyon sajnálom, hogy így alakult a dolog, de pl. vehettek vékonyabb papírt még. Először pár darabot , kipróbálni. Mi is azt csináltuk. Mikor oké volt minden , akkor kezdődött el a "nagyipar"! Fel a fejjel!!:)

2009. máj. 11. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!