Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem akar a tanum lenni, csak nem vallja be?
Van egy barátnőm 11 éve. Őt kértem meg hogy legyen tanum. Az esküvőm egy hónap mulva lesz.
Az a gondom, hogy mostanában kicsit furán viselkedik. Napok óta nem válaszolt arra hogy kerestem. Legutóbb is csak annyit, hogy mit szeretnék... de aztán megsértődött megint mert nem jelzett rögtön az üzenőm és későn vettem észre. Így utólag írtam meg ezt neki, illetve hogy még akar e a tanum lenni vagy sem.
Azóta nem jött semmi válasz pedig többször belépett a közösségi oldalra.
Ti mit tennétek a helyemben? Azért nem akarok én futni utána. Megalázónak tartanám.
Megírjam neki hogy hol lesz az esküvő és ha akar jöjjön. Vagy inkább meg se hívjam ha így viselkedik?
Nem tudom mit tegyek, beszélni sem lehet vele mert nem válaszol.
én sem tudom. azt írta most nagy a felfordulás náluk a munkahelyén, és nem biztos hogy ki tud venni szabadnapot. majd megkérdezi.a hétre irta hogy ad választ, de nem írt még. én meg úgy vagyok vele , hogy ha nem ad választ, akkor én meg nem írom meg neki az esküvő és az ebéd helyszínét.
nem vesztünk össze igazán. dióhéjjban annyi történt, hogy kb 2 hónapppal ezelőttre meg volt beszélve hogy a barátnőimmel (és akinek van párja hozza)elmegyünk bowlingozni.
ezt az utolsó napokban lemondták, és én csináltam másik programot.
közben ez a barátnőm kitalálta, hogy menjünk csak lányok valahová, de akkor nekem már volt más program mert amit megbeszéltünk azt lemondták.
konkrétan megbeszéltük a párommal hogy elmegyünk kiválasztani a karikagyűrűket.
így mondtam akkor hogy már eligérkeztem azóta. ezen megsértődött egy kicsit.
ez lenne az oka hogy nem akarja már a tanúskodást?
meg kicsit beszéltem vele, mikor ezt a munkahelyi dolgot mondta és irta hogy prbál magán változtatni, külsőleg és személyiségileg, s mikor rákérdeztem hogy érti hogy személyiségileg, akkor csak annyit írt, hogy majd azt látni fogom...
és nem a volt pasija lesz a férjem:)
ők ketten még csak egyszer találkoztak, bemutatkozás szintjéig, amikor a barátnőmmel 2en taliztunk, a párom pedig értem jött.
szóval nincs közük egymáshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!