Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Már nem akar a tanum lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem akar a tanum lenni, csak nem vallja be?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm 11 éve. Őt kértem meg hogy legyen tanum. Az esküvőm egy hónap mulva lesz.

Az a gondom, hogy mostanában kicsit furán viselkedik. Napok óta nem válaszolt arra hogy kerestem. Legutóbb is csak annyit, hogy mit szeretnék... de aztán megsértődött megint mert nem jelzett rögtön az üzenőm és későn vettem észre. Így utólag írtam meg ezt neki, illetve hogy még akar e a tanum lenni vagy sem.

Azóta nem jött semmi válasz pedig többször belépett a közösségi oldalra.

Ti mit tennétek a helyemben? Azért nem akarok én futni utána. Megalázónak tartanám.

Megírjam neki hogy hol lesz az esküvő és ha akar jöjjön. Vagy inkább meg se hívjam ha így viselkedik?

Nem tudom mit tegyek, beszélni sem lehet vele mert nem válaszol.

2011. nov. 9. 18:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hűha,ezt nem egészen értem.Őt kérted fel tanúnak, de nincs meghívva és nem tudja hol lesz az esküvő?????

Egy ilyen dolgot, hogy ő lesz e a tanúd, pedig szerintem nem levélben egy elcsépelt közösségi oldalon kell megbeszélni, hanem személyesen, majd telefonon tartani a kapcsolatot a fontosabb megbeszélni valókról.

2011. nov. 9. 18:30
 2/12 anonim ***** válasza:
47%

Szép kis barátnő...

Amúgy én írnék neki egy utolsó üzenetet, hogy mivel nem válaszolt, köszönöd, de inkább felkérsz valaki mást tanúnak, mert nem fogsz az esküvő előtt még ilyesmin is idegeskedni.

Amúgy szerintem tényleg elég az a "normális" stressz, ami ilyenkor az emberen van, nem kell, hogy még azon is aggódj, hogy lesz-e tanúd, vagy sem.

És tényleg kérj fel mást.

L/24

2011. nov. 9. 18:31
 3/12 A kérdező kommentje:

nem tudja hol lesz mert még csak pár hónapja szervezzük. azt viszont, hogy a tanúm legyen már töb mint egy éve megkértem és akkor még minden rendben volt.

így meg hogy nem is válaszol, még én hívjam fel?.

2011. nov. 9. 18:33
 4/12 anonim ***** válasza:
32%
Ha ez meg volt beszélve, nagyfokú illetlenség így kihátrálni belőle. Mást nem tehetsz, mint adsz neki egy ultimátumot hogy az általad kért határidőig nyilatkozzon, vállalja-e vagy sem a tanúságot. Eek után én nem hívnám meg az esküvőmre, hiszen cserben hagyott.
2011. nov. 9. 18:35
 5/12 A kérdező kommentje:

szép is barátnő:)

válaszára:

már megkértem a testvéremet. édesanyám is úgy gondolja hogy írjak egy utolsó üzenetet az esküvő részleteivel, ha akar akkor eljön, de tanú már ne legyen.

csak kiváncsi voltam, volt e valaki ilyen helyzetben.. a párom is azt mondja írjam meg a barátnőmnek mi hol lesz és ennyi.

2011. nov. 9. 18:36
 6/12 A kérdező kommentje:
egyre inkább úgy érzem hogy így nem kéne meghívnom ... majd még megálmodom. köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
2011. nov. 9. 18:39
 7/12 A kérdező kommentje:

most írt egy üzenetet, hogy állítólag azért nem válaszolt mert nem tudja tud e a tanúm lenni mert lehet hogy aznap dolgozik...

nekem ennek kifogásszaga van.. de majd kiderül.

köszi a válaszokat

2011. nov. 9. 19:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ennek nagyon kifogás szaga van. A legjobb barátnőm esküvőjén nem dolgozom!!!
2011. nov. 9. 19:17
 9/12 anonim ***** válasza:

Na, ezek után megírnám neki, hogy akkor megkérek mást tanőnak, vki olyat, aki tényleg meg is érdemli, és nem keres ilyen hülye kifogásokat, mert ha fontos lennék neki, akkor kivenne egy szabadnapot. De így abban sem vagyok biztos, hogy meg akarom hívni.

Na, ezek után csak magába nézne, hogy mennyire gyáva és szemét módon viselkedett.

2011. nov. 9. 20:40
 10/12 anonim ***** válasza:

Én igazából csak azt nem értem, hogy mégis miért hátrál ki. Gondolom nem a pasija lesz a férjed, tehát nem tudnék olyan komoly indokot mondani, ami miatt ne akarna a tanúd lenni. Összevesztetek vagy mi?

Egyébként ez, hogy lehet dolgozik aznap, tényleg csak kifogás. A barátnőm esküvőjére biztos szabad napot vennék ki és minden további nélkül lennék a tanúja. Örülnék ha felkérnének.

Tehát én igazából azt nem értem, hogy miért nem akar a tanúd lenni.

2011. nov. 9. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!