Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is elsiejtük ezt az esküvőt?
A párommal januárba leszünk egy évesek. Ő 34 én 24 éves vagyok, tavasszal szeretnénk esküvőt.
Mindenki azt mondja, hogy elsietjük a dolgot. Együtt élünk fél éve, soha nem veszekszünk, mindent megtudunk beszélni a számláktól az ennivalón át a leghétköznapibb dolgokon keresztül mindent. Ha nem is értünk egyet (mert van ilyen) akkor azt is megoldjuk.
Tulajdonképpen csak munkaidőben vagyunk egymástól külön, de a délutánjainkat és a hétvégéinket is együtt töltjük.
Közös programunk van, közös sportnak hódolunk, ahol természetesen néha egymás drukkerei néha egymás "ellenségei" vagyunk, de abban is tökéletesen megértjük egymást.
Párom szeretné ha tavasszal a felesége lennék, mert azt mondta, tudja, hogy én vagyok élete párja, velem akarja leélni az életét. Az előző kapcsolata 11 évig tartott, azt hagyta ott értem (úgy, hogy kb. 4 alkalommal találkoztunk és semmit sem tudtunk egymásról), első látásra szerelem volt. Abban a kapcsolatában (a nő kérlelésére, mind a 11 év alatt) esze ágában sem volt esküvőt tartani, pedig együtt éltek.
Gyereket szeretnénk 2 év múlva. Szóval én úgy érzem (és ő is), hogy megtaláltuk azt akit kerestünk életünk során (és ezt ki is mondjuk mások előtt is).
Szüleim örülnek, hogy ennyire szeret és megtesz értem mindent, de szerintük (is) elsietjük kicsit.
Véleményeteket várom!
Köszönöm
TEgnap 15:53.
köszönöm a kedves szavakat. :) Ebben teljesen igazad van, a mai pasasok hallani sem akarnak se gyerekről se házasságról.
Mi már azt is elterveztük, hogy két év múlva gyereket szeretnénk.
Mostmár nincsenek kétségeim azzal kapcsoaltban, hogy elsietjük ezt az esküvőt. :) Sőt!
:)
Én is gondolkoztam, hogyha ennyire szeretjük egymást akkor miért lenne elsietve? :D Rájöttem, hogy semennyire. Mire várjunk?
:) Gondolom ezt te is végigpörgetted és ugyanolyan véleményen vagy mint én. :)
Apum csak annyit mondott, hogy döntsük el, hol szeretnénk élni (bár ő laza nagyon, és tökre örült, hogy párom ilyen komolyan gondolja).
Ezt még meg kell beszélnünk. Sajnos külön házra nincs pénzünk, vagy pároméknál maradunk (bár én azt nem szeretném, mert egy szobába nem akarok élni, bármennyire is szeretem a családját) vagy nálunk maradunk és lesz egy komplett tetőterünk.
Párom azt szeretné ha hozzá költöznék (de egyébként ő sem szeret otthon lenni), én pedig azt, hogy hozzánk...
Albérletbe egyikünk sem menne.
Szóval..mostmár csak ez az egy kérdés foglalkoztat igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!