Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek is elsiejtük ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is elsiejtük ezt az esküvőt?

Figyelt kérdés

A párommal januárba leszünk egy évesek. Ő 34 én 24 éves vagyok, tavasszal szeretnénk esküvőt.

Mindenki azt mondja, hogy elsietjük a dolgot. Együtt élünk fél éve, soha nem veszekszünk, mindent megtudunk beszélni a számláktól az ennivalón át a leghétköznapibb dolgokon keresztül mindent. Ha nem is értünk egyet (mert van ilyen) akkor azt is megoldjuk.

Tulajdonképpen csak munkaidőben vagyunk egymástól külön, de a délutánjainkat és a hétvégéinket is együtt töltjük.

Közös programunk van, közös sportnak hódolunk, ahol természetesen néha egymás drukkerei néha egymás "ellenségei" vagyunk, de abban is tökéletesen megértjük egymást.

Párom szeretné ha tavasszal a felesége lennék, mert azt mondta, tudja, hogy én vagyok élete párja, velem akarja leélni az életét. Az előző kapcsolata 11 évig tartott, azt hagyta ott értem (úgy, hogy kb. 4 alkalommal találkoztunk és semmit sem tudtunk egymásról), első látásra szerelem volt. Abban a kapcsolatában (a nő kérlelésére, mind a 11 év alatt) esze ágában sem volt esküvőt tartani, pedig együtt éltek.

Gyereket szeretnénk 2 év múlva. Szóval én úgy érzem (és ő is), hogy megtaláltuk azt akit kerestünk életünk során (és ezt ki is mondjuk mások előtt is).

Szüleim örülnek, hogy ennyire szeret és megtesz értem mindent, de szerintük (is) elsietjük kicsit.

Véleményeteket várom!

Köszönöm

2011. nov. 7. 12:44
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Azért gondolom, hogy így lehet, mert benned ez felmerült kérdésként. Egyébként ha elbizonytalanodtál, miért nem csúsztatjátok meg egy kicsit? Változna valami attól, ha nem tavasszal esküsztök, hanem ősszel vagy jövő tavasszal?
2011. nov. 7. 12:46
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát.. minden párkapcsolat más. Én biztos nem sietnék hozzámenni olyasvalakihez, akinek 4 randi elég ahhoz, hogy felrúgja az évtizedes kapcsolatát. Ha független lett volna, amikor összejöttetek, akkor azt mondanám, hogy nem korai, de így nem tűnik valami megfontoltnak az úriember.
2011. nov. 7. 12:50
 3/36 A kérdező kommentje:

:) Igen.. ha már kiírtam, akkor bennem is lehet valami.

Eddig nem gondoltam így, sőt madarat lehetett volna fogatni velem. De most, hogy elkezdték ezt mondogatni nekem, hogy korai.. kicsit elbizonytalanítottak :S

2011. nov. 7. 12:51
 4/36 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem nem sietitek el. Nem értem, miért az a tendencia manapság, hogy a párok éveket éljenek együtt esküvő előtt. Mi értelme van? Meg amúgyis, szar lehet azok esküvője, akik már 10 éve gyeütt élnek, van gyerek is esetleg.

Nálunk is másfél év után lesz az esküvő. Sőt, ha lett volna rá pénzünk már idén nyáron megtartottuk volna, mikor csak félévesek voltunk. Ne hallgass senkire! Az a fő, hogy ti jól kijössztök.

2011. nov. 7. 12:51
 5/36 A kérdező kommentje:

12:46

Arról azért a nő is teheett, mert ő is félrejárt. Amiről párom akkor nem tudott, csak elhanyagolta a csaj egy ideje.

2011. nov. 7. 12:54
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

Mi a párommal 2 hét után költöztünk össze, fél év után megkérte a kezem. Esküvő még ugyan nem volt, de tavasszal lesz, akkor leszünk együtt kb 1,5 éve.

Ha te is biztos vagy abban, hogy ő a nagy Ő, akkor hajrá :-) Csak azért, mert az a megszokott, hogy 2-3 esetleg több év együttélés után van az esküvő, még nem kell nektek is úgy csinálnotok.

Viszont ha a kétség legkisebb szikrája is benned van, akkor várjatok még egy kicsit.

2011. nov. 7. 12:55
 7/36 A kérdező kommentje:

12:51

Köszike.. :)

Igen, szerintem is ez a lényeg.. meg azért ilyet nem érez mindig az ember. Legalábbis én még nem éreztem ezt, hogy valakivel összekötném az életem. :)

2011. nov. 7. 12:56
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem éltetek volna még együtt akkor azt mondanám, hogy talán elsietitek, de mivel már együtt éltek és ismeritek a másik szokásait rigolyáit és tudtok közös evezőre jutni így azt mondnom belefér, de ha kétségeid vannak azt érdemes megbeszélni, írod, hogy együtt akarjátok leélni az életeteket biztos nem gond a párodnak ha csúsztok egy kicsit, de mondjuk lehet megmoccan benne valami, hogy nem akarsz hozzámenni....nehéz ügy. Én ismerem magam én is tudtam már 1 év után, hogy a párommal fogok élni életem végéig, így magamnak azt mondanám hogy igen vágj bele, titeket nem ismerlek így, ezért nehéz megmondani konkrétan, hogy korai vagy sem, ezt csak te tudhatod.
2011. nov. 7. 12:58
 9/36 anonim ***** válasza:
77%
Szia! Igazából csak Te ismered a párod és ezért csak Te bízhatsz az érzéseidben. De mivel kikérted a véleményünket én elmondom neked hogyan jártam. Én is 24 éves vagyok, a volt párom 23 éves. Egyszerűen imádtuk egymást az első perctől kezdve. Mindenben egyet értettünk, megbeszéltük a gondokat, kikértük egymás véleményét, de a kapcsolatunk odáig romlott, hogy szakítottam vele :( Soha nem tudtuk elképzelni, hogy ez bekövetkezik, mert a kapcsolatunk egy csoda volt számunkra. De rájöttem, hogy nem szabad elhamarkodni a dolgokat, mert amikor a legkevésbé számítottam rá akkor lett vége mindennek. Nálatok más a helyzet, mert a párod jóval idősebb, érett, tapasztalt férfi...lehet, hogy minden rendben lesz. De nálunk egyik napról a másikra egy csodaszép szerelem ment tönkre örökre :( Csak azért osztottam meg Veled, hogy lásd milyen hamar elmúlhat minden...De én nektek sok boldogságot kívánok! Nektek sikerülhet minden :)
2011. nov. 7. 13:05
 10/36 A kérdező kommentje:

Jenny09

Én nem érzem úgy, hogy elsietnénk. Mint írtam is, soha nem éreztem még ilyet. Pedig azért már volt pár kapcsolatom (nem rövidek, ilyen 3-3,5 évesek). És soha nem gondoltam még ennyire komolyan senkivel.

Az is első, hogy valakivel így megtervezzem, hogy X idő után babát szeretnénk.

Mondom.. addig nem éreztem, hogy elsietjük, míg mások el nem kezdték mondogatni. :(

2011. nov. 7. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!