Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is elsiejtük ezt az esküvőt?
A párommal januárba leszünk egy évesek. Ő 34 én 24 éves vagyok, tavasszal szeretnénk esküvőt.
Mindenki azt mondja, hogy elsietjük a dolgot. Együtt élünk fél éve, soha nem veszekszünk, mindent megtudunk beszélni a számláktól az ennivalón át a leghétköznapibb dolgokon keresztül mindent. Ha nem is értünk egyet (mert van ilyen) akkor azt is megoldjuk.
Tulajdonképpen csak munkaidőben vagyunk egymástól külön, de a délutánjainkat és a hétvégéinket is együtt töltjük.
Közös programunk van, közös sportnak hódolunk, ahol természetesen néha egymás drukkerei néha egymás "ellenségei" vagyunk, de abban is tökéletesen megértjük egymást.
Párom szeretné ha tavasszal a felesége lennék, mert azt mondta, tudja, hogy én vagyok élete párja, velem akarja leélni az életét. Az előző kapcsolata 11 évig tartott, azt hagyta ott értem (úgy, hogy kb. 4 alkalommal találkoztunk és semmit sem tudtunk egymásról), első látásra szerelem volt. Abban a kapcsolatában (a nő kérlelésére, mind a 11 év alatt) esze ágában sem volt esküvőt tartani, pedig együtt éltek.
Gyereket szeretnénk 2 év múlva. Szóval én úgy érzem (és ő is), hogy megtaláltuk azt akit kerestünk életünk során (és ezt ki is mondjuk mások előtt is).
Szüleim örülnek, hogy ennyire szeret és megtesz értem mindent, de szerintük (is) elsietjük kicsit.
Véleményeteket várom!
Köszönöm
:) Igen.. ha már kiírtam, akkor bennem is lehet valami.
Eddig nem gondoltam így, sőt madarat lehetett volna fogatni velem. De most, hogy elkezdték ezt mondogatni nekem, hogy korai.. kicsit elbizonytalanítottak :S
Szerintem nem sietitek el. Nem értem, miért az a tendencia manapság, hogy a párok éveket éljenek együtt esküvő előtt. Mi értelme van? Meg amúgyis, szar lehet azok esküvője, akik már 10 éve gyeütt élnek, van gyerek is esetleg.
Nálunk is másfél év után lesz az esküvő. Sőt, ha lett volna rá pénzünk már idén nyáron megtartottuk volna, mikor csak félévesek voltunk. Ne hallgass senkire! Az a fő, hogy ti jól kijössztök.
12:46
Arról azért a nő is teheett, mert ő is félrejárt. Amiről párom akkor nem tudott, csak elhanyagolta a csaj egy ideje.
Mi a párommal 2 hét után költöztünk össze, fél év után megkérte a kezem. Esküvő még ugyan nem volt, de tavasszal lesz, akkor leszünk együtt kb 1,5 éve.
Ha te is biztos vagy abban, hogy ő a nagy Ő, akkor hajrá :-) Csak azért, mert az a megszokott, hogy 2-3 esetleg több év együttélés után van az esküvő, még nem kell nektek is úgy csinálnotok.
Viszont ha a kétség legkisebb szikrája is benned van, akkor várjatok még egy kicsit.
12:51
Köszike.. :)
Igen, szerintem is ez a lényeg.. meg azért ilyet nem érez mindig az ember. Legalábbis én még nem éreztem ezt, hogy valakivel összekötném az életem. :)
Jenny09
Én nem érzem úgy, hogy elsietnénk. Mint írtam is, soha nem éreztem még ilyet. Pedig azért már volt pár kapcsolatom (nem rövidek, ilyen 3-3,5 évesek). És soha nem gondoltam még ennyire komolyan senkivel.
Az is első, hogy valakivel így megtervezzem, hogy X idő után babát szeretnénk.
Mondom.. addig nem éreztem, hogy elsietjük, míg mások el nem kezdték mondogatni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!