Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez a ruhához? (Menyecskeruha)
Nekem nagyon tetszik,de nagyon kíváncsi vagyok mások véleményére is,hiszen szeretnék visszajelzéseket kapni. :-) Nagyon tetszenek a magyaros ruhák,több zsinóros ruhám van.
Pártát nem szeretnék hozzá,akármennyire is illik,leengedve lesz a hajam,csak egy virág lesz benne.
Mit szóltok?
Köszönöm szépen a válaszokat előre is!!! :-)
A mennyasszonyi ruha tetszik, viszont a menyecske ruha nem. De ez valószínűleg azért van, mert én alapból nem igazán vagyok ráhangolódva a magyaros öltözködésre.
Ettől függetlenül biztosan jól fog állni, szép leszel benne.
Sok boldogságot! :)
Köszi a linket a menyasszonyiról! Nagyon tetszik ez is:)
Igen, sajnos most már egyre hidegebb van..Esetleg valami kis kabátkát lehetne még hozzá, bár annyira nem értek hozzá, nem is szeretnék beleszólni.
Mikor lesz a nagy nap?
Ezen ne bánkódj, mások is szoktak télen esküdni, biztos találtok valami szép helyszínt a fotózásra. Meg legalább azért sem kell télen aggódni, hogy leolvad rólad a smink, mert olyan meleg van:)
Ha majd (egyszer talán)arra kerül sor, én sem szeretnék nyáron esküdni, mint általában szoktak, hanem inkább tavasszal vagy ősszel:)
A menyasszonyi ruha nekem is tetszik, bár mint írtam a menyecske nem, de ez elég szolid :)
Off: nem tudom mennyire ragaszkodsz a szokásokhoz, de én a helyedben egész éjszaka a menyasszonyiban lennék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!