Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerülnek a kiegészítő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerülnek a kiegészítők a menyasszonyi ruhához? Alsószoknya, fátyol, fejpánt stb.

Figyelt kérdés
Nektek volt alsószoknyátok? Nem volt kényelmetlen?
2011. okt. 7. 10:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt alsószoknyám, de felesleges is lett volna, mivel maga a ruha alja több rétegű volt.

Én kölcsönöztem, így minden járt a ruhához, még ékszert is kaphattam volna ha kérek.

2011. okt. 7. 10:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Kölcsönzött ruhám volt,ahhoz járt az abroncs,így nem kellett alsószoknya,boleró,és mivel nem tetszett a saját fátyla,így 15ezerért kölcsönöztem másikat,de adtak egy vacsorafátylat,amit aztán nem tettem fel.
2011. okt. 7. 10:43
 3/6 anonim válasza:

Én is nemsokára férjhez megyek, de én magamnak terveztem a ruhámat és varrónővel varratom. Még nem tudom mennyibe fog kerülni, de biztos, hogy olcsóbb mintha kölcsönözném vagy venném, biztosan az én igényeimnek megfelelő, és pont jó rám illetve megmarad.

Amúgy ezek kellenek: Valami régi, valami új, valami kölcsönkapott, valami kék. Az ÖSSZES kiegészítő ha jól csinálod nagyon maximum kb. 15.000 Ft-ból kijön.

2011. okt. 7. 10:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Én megvettem mindent ( bezárt az üzlet ): 4000 volt az abroncs és a kesztyű is, 6000 a fátyol, bolerót külön vettem 2400-ért ( ez szerencse volt, mert pont akciós volt egy ruhaboltban).
2011. okt. 7. 10:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ezek benne vannak az árba. Az abroncs is.
2011. okt. 7. 11:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Én a teszveszen vásároltam meg mindent ami az esküvőmhöz kell. Szerintem ott jössz ki a legolcsóbban,és még szép dolgokat is vannak. Pl én az abroncsomat 3990 Ft-ért vettem meg postázással együtt, három karikás, de volt 5 karikás 500-600 Ft-al drágábban.

Bibi

2011. okt. 8. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!