Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerülnek a kiegészítők a menyasszonyi ruhához? Alsószoknya, fátyol, fejpánt stb.
Nekem nem volt alsószoknyám, de felesleges is lett volna, mivel maga a ruha alja több rétegű volt.
Én kölcsönöztem, így minden járt a ruhához, még ékszert is kaphattam volna ha kérek.
Én is nemsokára férjhez megyek, de én magamnak terveztem a ruhámat és varrónővel varratom. Még nem tudom mennyibe fog kerülni, de biztos, hogy olcsóbb mintha kölcsönözném vagy venném, biztosan az én igényeimnek megfelelő, és pont jó rám illetve megmarad.
Amúgy ezek kellenek: Valami régi, valami új, valami kölcsönkapott, valami kék. Az ÖSSZES kiegészítő ha jól csinálod nagyon maximum kb. 15.000 Ft-ból kijön.
Én a teszveszen vásároltam meg mindent ami az esküvőmhöz kell. Szerintem ott jössz ki a legolcsóbban,és még szép dolgokat is vannak. Pl én az abroncsomat 3990 Ft-ért vettem meg postázással együtt, három karikás, de volt 5 karikás 500-600 Ft-al drágábban.
Bibi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!