Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez a ruhához? (Menyecskeruha)
Nekem nagyon tetszik,de nagyon kíváncsi vagyok mások véleményére is,hiszen szeretnék visszajelzéseket kapni. :-) Nagyon tetszenek a magyaros ruhák,több zsinóros ruhám van.
Pártát nem szeretnék hozzá,akármennyire is illik,leengedve lesz a hajam,csak egy virág lesz benne.
Mit szóltok?
Köszönöm szépen a válaszokat előre is!!! :-)
Gyönyörú a ruha:)Beleszerettem,de komolyan!
Szerintem nagyon klassz lenne pártával is, de persze te tudod:)
Milyen színű amúgy a hajad, ha megkérdezhetem?
Remélem így lesz. :-) Nagyon sokat gondolkoztam a választáson.de úgy döntöttem,hogy ezt szeretném: [link]
De meg fogjuk próbálni hosszú,vagy háromnegyedes ujjal,mert azért már elég hidegek vannak,a ruha végleges,de az ujja még nem. :-) Kisebb átalakítások lesznek még rajta,hogy jól álljon rajtam. Fátylat nagyon szeretnék,de mint látjátok ez is pártás,és nekem nagyon előnytelen ha ki van a fülem,nagyon nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!