Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez az esküvői ruhához?
2011. aug. 28. 21:52
1/30 anonim válasza:
Talán picit sok - legalábbis nekem. Esetleg ha a menyecskeruha lenne "hagyományos"?
Amúgy szép, csak...nem az igazi - nekem.
2/30 anonim válasza:
hát ez nagyon csúnya, bocsánat.
3/30 anonim válasza:
szépnek mondhatnám, hogy szép, de nekem nem jönnek be az ilyenek.
4/30 anonim válasza:
A fazon nagyon szép. Nekem azok a motívumok nem tetszenek, de amerre te laksz, ott biztosan hagyománya van.
5/30 anonim válasza:
Ennek semmi köze a hagyományos magyar ruhához.Csupán rossz utánzat.
6/30 anonim válasza:
Ú, ezt az oldalt én is nézegettem nemrég, és ez a ruha benne van a top5ömben :) Szerintem nagyon szép, a hagyományos és a modern ízléses ötvözete.
7/30 anonim válasza:
Szerintem nagyon gyönyörű! Ha mostanában lenne esküvőm, igencsak elgondolkoznék egy hasonlóról...
8/30 anonim válasza:
Szép, bár én fel nem venném és a diszítés színe sem tetszik.
9/30 anonim válasza:
giccses, szerintem nem szép! bocsi, de hát ízlések és pofonok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!