Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez az esküvői ruhához?
2011. aug. 28. 21:52
21/30 A kérdező kommentje:
Igen,ez is nagyon szép. Mindenképpen magyaros ruhát szeretnék. A vőlegény pedig bocskaiban lesz. Ez már 100%. Ugyanakkor figyelnem kell arra is,hogy ne legyen hosszú-uszályos ruha,mert egy barlangban tartanánk a szertartást,ahol nedves,vizes a talaj. (Ami nem tenne jót a kikölcsönzött ruhának.)És nem utolsó szempont,valami még kell a vállamra,hátamra,hogy ne fagyjak meg a hidegben.
2011. aug. 30. 12:32
22/30 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik.személy szerint én is felvenném az esküvőmön,de ki tudja mi lesz a divat 2 év múlva :D
23/30 anonim válasza:
szép ruha,bár talán ezüst himzéssel jobban mutatna
24/30 anonim válasza:
Nem rossz, csak a mintája nem tetszik. (:
25/30 anonim válasza:
szép,bár azok az aranysárgás diszek nem kellenének bele!
26/30 anonim válasza:
Nem nem tetszik. Nem tudnám megmondani, hogy miért nem, de nem.
27/30 anonim válasza:
Gyönyörű ez a ruha,utálom a túl modern ruhákat.
28/30 anonim válasza:
Részemről jobban tetszik, amit 12:18 linkelt be.
Nekem nem ilyen nagyasszonyos bálozós, inkább népies, széles, térdig érő szoknyás "magyar" ruhám volt, csupa fehérben, buggyos ujjal, mell alatt behúzva kis világoskék szalaggal, mint egy régi babának :) Varrattam.
29/30 kíváncsicska válasza:
Miért fontos hogy mások akiket életedben még csak nem is láttál (de még egy sziát sem váltottál) mit mondanak?Neked tetszik?Akkor megvan a ruha nem?
30/30 anonim válasza:
Miért? Azért még megkérdezheti. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!