Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szóltok ehhez az esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ehhez az esküvői ruhához?

Figyelt kérdés

[link]

Szeretnék valami hagyományosat,de mégis modern,szép ruhát.

2011. aug. 28. 21:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
27%
Nekem tetszik az ilyesmi. Nem az a megszokott, unalmas stílus.
2011. aug. 28. 22:06
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik.
2011. aug. 28. 22:11
 13/30 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon pocsék...:S
2011. aug. 28. 22:27
 14/30 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon az első ruha még szebb. Bár nem az én stílusok ez a "magyaros" stílus. Viszont nem csúnya ruha.
2011. aug. 28. 23:06
 15/30 harleynagyi ***** válasza:
100%
erdekes de szep ha az alakod is megvan hozza , az van minden embernek mas az izlese , szerintem ugy igaz regi es az uj ossze keverve . Ne hallgas a ellen mondo velemenyekre neked kell eldonteni . Nekem szemely szerint nagyon tetszik ,
2011. aug. 28. 23:25
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
a stílus nagyon szép, csak az arany szín nem tetszik. de maga a ruha gyönyörű :D
2011. aug. 29. 10:37
 17/30 anonim ***** válasza:
73%
A stílussal nincs baj, de így képről az egész ruha a fazon, a megvarrás rendkívül "olcsónak" hat. A minták is nagyon "gagyik" és kidolgozatlanok. Szerintem ebben a stílusban találsz jóval szebbeket is.
2011. aug. 29. 11:05
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, kép alapján tényleg olcsónak hat

Igaz nem esküvő csak szalagavatás miatt a ruhámat mikor kölcsönöztük, akkor képről ránézésre azt mondtam azt na neeeee. Végül felpróbáltam, és meseszép volt.

Először nézd meg magadon, és ha akkor ott is tetszik viseld büszkén, ha akkor már nem tetszik, akkor meg rájössz...

2011. aug. 29. 15:55
 19/30 anonim ***** válasza:
74%
Nekem nagyon nem tetszik...egy menyasszony legyen káprázatos, és ezt főleg a ruhájával tudja elérni. Ez a ruha sem fazonra, sem stílusra, sem mintára nem szép...Persze az a te nagy napod lesz, de ha elismerő tekinteteket akarsz, válassz másabb ruhát..
2011. aug. 30. 12:15
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Előző vagyok. Nah ha már ez a stílus tetszik, ez a ruha százszor szebb. Giccses az az arany minta a másikon:S

2011. aug. 30. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!