Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyecskeruha. Van értelme? Nektek volt/lesz?
Hát szerintem nem kell ragaszkodni a piroshoz, attól, hogy szokás. Nekem mondjuk a narancssárga hajammal elve béna lett volna a piros.
Amúgy szerintem azért jó, mert éjfélig szépen ott vagy a menyasszonyiruha, de abban azért hajnalig nem nagyon lehet ereszd el a hajamat játszani.
Szia!
Szerintem nagyon szép tud lenni.
Arra esetleg nem gondoltál, hogy fekete legyen pinkkel?
Sok boldogságot!
Hát megmondom neked, nem szokták azt egész lakodalom alatt viselni. Ráönthetnek valamit, lekajálhatják, gyűrődhet, elszakadhat, mivel a menyasszony is táncol egy valamirevaló lagziban.
A menyasszonytáncot pl hagyományosan menyecskeruhában történik. ezt még úgy is tudom, hogy egyszer voltam esküvőn, kb. 10 éves koromban.
tesómnak ilyen volt a menyecskeruhája és szerintem illik éjfél után átöltözni
meg írta is valaki,hogy menyasszonyruhában nem lehet igazán bulizni..:DDD
nálunk meg olyan bulivolt igazi ereszd el a hajamat
meg akkor mát nem menyasszony hanem új asszony vagy
23/L
Nekem is az volt a legnagyobb szívfájdalmam, hogy én évek óta menyasszonyi ruhában szerettem volna bulizni és akkor néhány óra után már le is kell vennem??? :) Annyi szerencsém van, hogy nekem a ruha már a sajátom, bármikor felvehetem (igaz, csak itthon), de az esküvőm napján bizony nem nagyon bántam, mikor éjfél után átöltöztem... A hagyományokról annyit, hogy mivel nekem vörös a hajam, így én zöld menyecskeruhában roptam, amit tulajdonképpen ugyanúgy élveztem mint a menyasszonyi ruhát! :) Sajna amúgy nem igazán járok olyan helyekre, ahova ilyen alkalmi ruhát fel tudok venni. Egyébként nem gáz, ha a koszorúslányaidnak is olyan ruhája lesz, lehet, hogy ők is átöltöznek majd az este folyamán. De lehet úgy variálni, hogy a tiéd ne pont olyan legyen, hanem mondjuk a pepitája az övékének, vagy hosszabb, vagy valami más fazon, vagy más szín. Tehát ne ugyanolyan, valamiben más. :)
Sok boldogságot!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!