Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen menyecskeruha? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Sziasztok!
Az a problémám hogy nem szeretem a pirosat úgyhogy ebből kifolyólag nem szeretnék piros menyecske ruhát.De a neten 70%-ban csak piros menyecskeruhák vannak.A másik az hogy magyaroshoz sem ragaszkodom.Mit tudtok nekem ajánlani?:) Vagy esetleg nektek milyen volt?Vagy szeretnétek?
(Link!)
Előre is köszönöm!
A piros másik alternatívája a bordó vagy skarlát szín volna, ez igazán fenséges!
Egyébként pedig nagy divat napjainkban a lila (elsősorban a hétköznapokra gondolok), ilyen színben is találnál sokat biztosan. A lila elegáns, letisztult, "nemes" szín (viszont akkor a vőlegény ruháját, ill. a dekorációt passzintani kell ehhez)
Bemásoltam egy régebbi válaszomat, szerintem ezt a kérdést nézd át (van olyan ruha belinkeltek között amire még emlékszem melyik szalon honlapjáról mentettem le, ha érdekel):
Mivel természetes vörös hajú vagyok (és bár festetem, szintén vöröses-barnára, nyilván más árnyalatra) biztosan nem élénkpiros ruhára esne a választásom (találkoztam itt az oldalon olyannal akinek a falujába a sötétkék a szokás), az egyik hasonló adottságokkal rendelkező ismerősöm zöld ruhát választott, tehát valószínűleg én is zöld, sötétbordó, lila színeken gondolkodnék, ezek 'asszonyosak', a manapság látható, kapható díszmagyarokat gagyinak találom (és ezzel nem szeretnék megbántani senkit), a rövidet pedig bármikor húzhatok, ráadásul semmivel sem különböznék egy vendégtől sem,
pl ezek jól néznek ki.:
Ezt a választ te írtad.
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 01-20 20:14
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__1..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!