Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyecskeruha. Van értelme? Nektek volt/lesz?
Figyelt kérdés
Én arra gondoltam, hogy életemben egyszer lesz csak rajtam menyassoznyiruha, akkor azt szeretném, hogy az legyen rajtam egész este. De a rokonság nagyon győzköd, hogy legyen, mert úgy szokás. Nem is tudom. Azt se, hogy milyen lenne, nekem csak fekete meg pink tetszene, de feketét csak nem szokás, pink meg lesz a koszorúslányok ruhája, fura lenne, ha nekem is olyan lenne. Van értelme az egésznek, szerintetek?2011. júl. 28. 20:22
11/12 anonim válasza:
a kosz.ruha miatt ne aggódj, azt a k.lányok is le szokták venni éjfélkor, mikor te elmész átöltözni, vagy még előbb (nálunk legalábbis ez a szokás), és a fenének sem fog feltűnni hogy a k. lányok is ilyen színösszeállításban voltak:)
12/12 anonim válasza:
Hát imádtam a ruhámat, de nem bántam,amikor levehettem.
Ha nagyobb a ruhád, majd te is rájössz,hogy szinte egész nap abban lenni meg még egész éjjel, nem valami kényelmes. Mert ugye a menyasszony,már délután felöltözik.
Az én ruhámnak akkora súlya volt,hogy a nyakpánt alatt lilára dörzsölte a nyakam.
Tánc szempontjából sem a legjobb,mert az abroncs miatt kicsit nehéz. Arról nem is beszélve,hogy nekem elég drága ruhám volt, féltettem is, mert a legkisebb szakadás 30 ezrembe került volna. Ha egész éjjel rajtam van, nagyobb az esélye,hogy megsérül!
Szóval bár imádtam, nem bántam azért,hogy nem kell egész éjjel abban lennem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!